Var ett tag sedan man skrev. Har inte haft någon ork alls att skriva. Kämpar på med min praktik på zoot, men det har väll inte gått så bra som jag hoppades. Trivs gör jag! Men jag har åkt på inflammerad axel (första veckan) som inte riktigt vill ge med sig. Att sitta och köra de sammanlagda 70km till och från praktiken har inte heller vart bra för min kropp. Lägg på en bihåleinflammation som däckade mig över en vecka...

Är inte helt frisk från min uppsvällda bihåla fortfarande trots piller och nässpray i över en vecka. Döm om min förvåning när läkaren inte ville skriva ut antibiotika till mig. Jag låg inte riktigt på gränsen till att få det utskrivet visade proverna. Men jag undrar jag om medicinen, diclofenacen kombinerat med panodil, som jag ätit för axeln kan strula med dessa värden?? Jaja... jag antar att jag kommer få dras med det här ett tag. Skall i alla fall försöka mig på praktiken idag.

Har det vart lugnt på terror smsen? Nä. Killen var igång en vända till. Kopplar inte att numret på eniro fortfarande inte går till mig. Han var tvungen att få tag i mig lät det nu. När så svaret till honom blev att om han nu fortfarande inte fått rätt nummer så vill ju uppenbarligen C inte ha med dig att göra!! Nu är killen rätt irriterad och meddelar att det vet ju inte personen i andra änden något om. Kärringjävel!! Svaret blev att det viste ju personen vist. Nu är killen totalt upp i bängen irriterad och svarar med en massa spydigheter.

Nu ringde min man upp min handledare och pratade allvar. Jag har också pratat med handledaren och nu har de plockat in honom för samtal osv. Det har vart tyst i telefonen. Jag var färdig att gå från praktiken. Även om ägaren till zoot lovat att stödja mig om killen skulle komma in så vill jag inte utsätta honom eller andra medhjälpare i affären för eventuell fara. Men jag blev kvar ändå. Skall avsluta detta projekt men någon fortsättning med rehabilitering efter detta är inte aktuellt.

Jag har pysslat lite med mina akvarium. Man får så mycket idéer när man smyger runt bland alla akvarium och inspekterar. Utökat stimmet med galaxyrasbora. Mina två gamlingar, hane och hona, vart väldans glada i nya gänget om 5st. Och eftersom jag plockat ut gänget själv så vart det 4 honor och en hane. Även om gammel hanen var fin förut så har han exploderat ut i vackert knallröda fenor och mörk kropp. Försökt fotat honom men han är så snabb så det blir inga bra bilder.

Några växter har inhandlats, cambomba och vattenpest. Vattenpesten har jag dock lyckats tagit död på... Världens enklaste växt... jag vet... Jag har även plockat ut en fin sebraciklidhona till min ensamma hane. I jämförelse med honom är hon pytteliten. Knappa 1/3 så stor som hanen. Och hanen han fick ett enormt glädjefnatt när han hittade på henne i akvariet efter i släpp. Han blåste upp sig simmade som en galning runt i akvariet och flamsade inför henne. Gick svallvågor i akvariet!! Tror det inte gick två dagar ens så stod de och vaktade rom!! Och hon är superduktig på att hålla koll på sina småttingar!! Det finns ett gäng kvar. Man kan se att de börjar bli lite spräckliga och trots att detta är ett akvarium med både malar och andra ciklider så har de båda päronen gjort ett jättebra jobb! Återstår att se om de klarar dem till större individer.

Jag har spanat in två humlamalar Microglanis iheringi i butiken. Kanske kommer de med hem idag... Om de finns kvar vill säga..

Och så kommer här lite bilder med...
Bifogade filer