Hur gick det sedan då?
Min rehab med gruppen är nu slut! Ni som har läst mitt förra inlägg vet hur dåligt jag mådde pga en kille som sökte sig till mig och försökte kontakta mig på mobil osv.. Jag var hemma två dagar, måndag och tisdagen, för att reda upp dessa problem. Kontaktade kursansvarig som tog tag i allt vad det gäller involverade personer som min f-kassa handläggare, handledare och KBT handledare på rehben i ett möte samma dag. Tidig onsdags morgon satt jag i samtal med handledaren på rehaben och lovades att grabben inte skulle få komma i närheten av mig. Jag pallrade mig iväg. Den dagen var keramikdagen och vi skulle få glasera det vi gjort. Ville verkligen inte att någon annan skulle göra glaseringen...

Min groda samt värmeljushållare i form av lönnblad (gjorde 2 st).

Det gick bra. Bara halvt hjärtinfarkt på plats under onsdagen och satt ner foten emot grabben resterande dagar. Den här grabben förstår inte kroppsspråket bl.a. och man måste vara ord tydlig för att han skall förstå. Det är hans handikapp. Så här i efterhand så skulle han inte ha blivit satt på den rehaben. Han hade behövt personlig rehab, inte i grupp. Men men.. inte min huvudvärk.


Praktiken då?

Min praktik kommer vara på zoobutiken!! Bönar och ber att min kropp inte lägger av helt nu. Har fått tillåtelse att fotografera. Han har satt upp ett stort saltvattens akvarium med massor av anemoner, sten, färg glada fiskar, räkor, gurka, stjärnor och en otroligt vacker och nyfiken muräna!! Ohhhh.... jag är kär... Dessutom finns det en stor "damm" med koi och så två störar. En av störarna är lite sällskaplig så jag har hängt i baljan varje gång jag vart där. Klappat den på trubbiga nosen och matat. Tror jag kommer trivas bra där. Tror inte ni??

Välkommen hem!
Mitt nya projekt "Beda"!! En Pv Duett årsmodell -62 anlände från Boden i fredags.


Hon är en osvetsad skönhet som skall få lite omsorg under vintern. Hon startar och har rullat runt kvarteret men skall nu få motorn urlyft och genom gången. Det kommer inte bli samma trimning som "Grålle" hade. Nu skall hon orka dra husvagn utan problem så det blir en C-kam, ståldrev, liten modifiering av topp/block men i övrigt skall hon ha original delarna till motor som självklart också skall snyggas/fixas till. Nyrenoverad växellåda finns redan. Nytt avgassystem och broms delar skall hon få under vintern. Ni kommer säkerligen få uppdateringar. Färgen är ljusgrön, syns inte så bra på bilden. Så nu har man åter en veteranare i ägo samt pengar på banken till huslån! Gött!