Jag känner mig helt slut i kropp och själ för tillfället. Det har hänt så mycket runtomkring mig de sista veckorna så min ork att skriva eller ens sitta vid datorn har vart minimal.

Rehaben jag går nu, inne på fjärde veckan, tär på mig. Vist är det kul att komma ut och göra något, även om det känns lite lekskola över det hela. Vi är en hel del ute i naturen och regn och rusk ställer till det en hel del för min del. Min kropp reagerar på väderomslag och mår skit vid regn och rusk. Förra veckan var vi och kollade på en kolmila här i närheten. Blåste rätt skapligt och det kom lite regn då och då. Jag låg med muskelvärk i 3dagar. Har fortfarande känningar i kroppen och jag börjar fundera på om jag är kapabel att genomföra denna rehab. Att ha sådan smärta där man spyr så fort man rör sig är inte värt besväret.

Man kan nog säga att vi gått in i väggen vad det gäller det här boendet. Många vet nog att vår hyresvärd är bra dryg. Har aldrig pengar och det som gjorts blir inte klart och man får försöka fixa skiten som personen ställt till med. Spisen i köket börjar ge med sig. Framförallt ugnen som inte fungerar knappt alls! Varmvattenberedaren från -83 är nog på sista versen. Eldstaden vart det nästan eldningsförbud på i våras när sotaren var här. Detta informerades och det diskuterades om att fixa kamin eller att sätta in värmepump. Har inte hört något alls från hyresvärden. Nu är hösten här, dags att börja elda. Kontaktar värd ang. spis och kamin alt. värmepump och får svar: Jag har ju för fan inga pengar!!

Det var droppen. Vi letar nu hus. Hade tänkt försöka härda ut ett år till så man lyckats spara undan lite pengar till en kontantinsats. Nu får man göra så att man får sälja något av värde. Det vill säga vår veteran bil. "Grålle" är nu till salu.

Bilen kommer inte skänkas bort. Jag begär en ordentlig summa pengar. Många tycker nog det är ett fantasi pris. Två har hört av sig. En kommer och tittar här framöver. Med tanke på hur mycket det lagts ut på bilen under årens lopp och den noggrannhet man lagt ner i motorenoveringen m.m. kan aldrig ersättas. Den som köper bilen får en rolig bil. Problemfri om inget annat. Det är med stor sorg och en enorm klump i bröstet man säljer bilen. Men man kan ju inte både ha kakan och äta den....

Vi har tittat på några hus. Dock inget som fallit en i smaken. Imorgon skall vi titta på ett som känns lovande, så håll tummarna!!

Fotton... har tagit en del foton men orken att sätta sig framför datorn och lägga ut bilderna till beskådning har inte funnits. Hoppas att jag orkar dela med mig inom kort! Idag kände jag att man behövde skriva av sig!

Jag hoppas på fint väder till helgen! Vill ut och fiska (ädelfiske)... Är sugen på hemrökt regnbågslax, kokt potatis och romsås!! Har blivit lite av en rökexpert nu. Fått en röklåda av svärfar! Så jag har rökt 3 regnbågar nu med väldigt GOTT resultat. Jag har rökt mycket fisk förr men det är nog 15 år sedan eller så. Abborre vore gott... hmm... Skall nog fiska lite här och var i helgen känns det som.

Fiskarna i akvarierna simmar lugnt. Har inte hänt något speciellt mer än att det gruffas lite mellan zebra och eldbuks ciklid hanarna. Dock får eldbuken se sig besegrad och sura i ett hörn en stund för att sedan försöka imponera på någon av de två honorna. Tror han blivit lite schizofren på sistone. Ena dagen är han bästis med en av honorna, andra dagen den andra honan. Sedan måste han provocera zebran som gör elbukens störskhet kortlivad... Förresten.. jag har en bild på när eldbuken muckar med zebran. Man kan se panna och mun på zebran i grottans öppning under eldbuken. Strax efter small det och en moloken eldbuk simmade till sitt hörn...
Bifogade filer