Tänk vad man kan hitta när man rotar bland sina gamla ting. Vart så sugen på att lyssna på musik, vilket jag sällan längre gör tyvärr. Min musik smak faller inte riktigt andra på läppen... Och mellan mina Metallica samlingar hittar jag min slitna CCR cd!! Sitter och lyssnar på Creedence Clerwater Revival - Up around the bend och drömmer mig tillbaka till mina "glansdagar"... hahaha... tja, vad skall jag säga?

Jag skaffade min första bil redan när jag var 16år. En gammal sliten Volvo 142 med en ej komplett motor. Men vad gjorde det? Bilen var gratis. Det var en del svetsjobb och motordelar skulle jag få köpa av en killkompis. Svetsjobbet gjorde jag själv. Den bilen kom aldrig ut på vägarna... jag hittade nämligen 3 andra objekt att hålla på med. Pappa var inte imponerad av att dottern höll på med gamla bilar och höll sina föredrag. Men modet hölls uppe tack vara musiken som jag spelade i garaget. CCR cdn gick varm vill jag lova.

Creedence cdn gick även varm i bilarna jag åkte med eller körde när kortet väl var taget. I gamla Valianten, Cadillacen, Darten och i min gamla ombyggda Volvo 260. Cdn var med överallt. Så nu sitter jag här och minns de bil träffar vi var på, bara cruisade omkring eller sittandes i garaget med en cigg och flummade (jo, jag rökte en gång i tiden...). Och tänk... jag har inte tröttnat än på min skiva.


Idag vaknade man av att man frös så in i helvete!!! Tittade på ute termometern... -22 grader! Vi har valt att inte slå på alla el element i huset utan eldar med ved i kamin. El elementen drar nått kopiöst med ström vill jag lova... Så man fick glatt skutta i sina vinterskor och springa ner till boden och hämta in ved för att tända i kaminen. Höll på att frysa fast i marken på vägen till boden!!

Fixade lite i akvarierna här om dagen. Slamsög upp ett enormt gäng eldbuks yngel och satte i provisorisk yngelvagga i 112l akvariet. Dock är de inte lika många idag. Vet inte om det är hål i håven någonstans så de kommer ur... Några har i alla fall dött.

Mera baby boom har jag i akvarierna. Äppel snäckorna hade äntligen lagt en kokong i ljusrampen och nu har jag massor av små "äpplen" överallt på rutorna och inredning. Tror att det är korsning blå och rosa snäcka. Slängde i en gurkskiva åt dem i alla fall så de göds lite. Första gången jag lyckats med kokongerna. De andra jag fick med mina gula snäckor jag hade förut torkade ihop och blev aldrig något.

Fotat lite i akvarierna. Eller ja, mestadels i det stora akvariet. Det är inte så vackert eftersom cikliderna har egna idéer hur det skall se ut i akvariet. Växter får inte förekomma om de sitter i vägen för dem. Java mossan rycks bort i stora tussar... Men de är charmiga ändå. Skickar med lite bilder på mina eldbukar som tror att de äger hela akvariet tills elfenbenshanen kommer fram. Då är de inte lika barska längre.
Bifogade filer