Bilder från en bilentusiast till en annan!

I år var det åter dags att ta vår Volvo PV 544 -64 upp till Stockholm. Det blåste inte lika mycket som förra året och tur med vädret hade vi med!! Endast några regnstänk kom från himlen. Vi parkerade vid Pv-klubbens hållplats.

Som jag skrivit i något annat inlägg så har det gjorts en del modifieringar under huven. Sitter nu dubbla SU förgasare samt att topp har blivit renoverad och modifierad, andra lyftare, ståldrev, K-kam m.m. Nästa år skall det dras en husvagn är det tänkt, annars hade "Grålle" fått vart original.


En vacker PV cab fanns med vid PV-klubbens parkering.


Futurliner Nr.8 fanns även med i år. Renoveringen går framåt!


Och så följer lite smått och gott!










Denna Scania buss från 1939 fick man åka med på en tur runt området.










Och det var sista bilden (även om många fler finnes) för denna gång. Årets upplaga av Barkarby var bra. Tyckte dock att det var mycket färre bilar än förra året då även gräs plan runt området användes och av många fler klubbar/bilmärken än i år. Nu användes endast asfalterings längan och det blev tight för PV-klubbens deltagare. Kanske användes inte gräsplanerna pga regn från föregående dagar? Håller tummarna att gräsplanerna och flera deltagare anländer till nästa års upplaga av Barkarby Classic Motor!

Det kommer även läggas ut bilder på PV-klubbens hemsida där det enbart är PV bilder inom kort.

Tackar jag för mig!