Long time no see....

Jodå.. jag lever. Kommer fortsätta terrorisera bloggen med mitt bludder. Har inte haft varken tid, ork eller lust att sitta framför datorn på ett tag. Vart mycket med F-kassa, inskolning i lekis/fritte, tillbaka till dagis, papper, ännu mera papper och vart tog pengarna vägen?? Saker stämmer inte enligt uppgifter, telefonsamtal kors och tvärs, men ingen vet något eller var när och hur man skall gå till väga... *suck*

Hur kommer det sig att när man fyller i något på nätet stämmer det inte på utdraget papper som lekis dragit ut. Man går in och kollar, men uppgifterna som man plitat i stämmer fortfarande där. Och så en sak till. När ens skyddade hemnummer, som inte existerat på över ett år, finns med på klasslistan? Hur kommer det sig? Och enligt personal kan inte de ändra dessa uppgifter eftersom dessa hämtas från skatteverket/folkbokföring. Och så är cirkusen igång...


Och man har fått beställa en helt ny garderob åt barnen. De har dragit iväg ordentligt över sommaren. Och så var det där med skor. Dottern behövde nya stövlar och så inneskor på lekis. Var in till stan idag och hittade tillslut stövlar i dotterns storlek och så ett par tofflor.

Foppatofflor... Som jag har motarbetat dessa tofflor. Varenda unge har ju dessa!! Man ser dem i alla färger... snorgröna, chockrosa, lysande gula. Nä, jag är inget fan av dessa. Men det var foppatofflor eller träskor att välja på så det fick bli ett par neutrala foppisar. Och så var det 100:- rabatt när man köpte två par barnskor! Så jag betalade 198:- för stövlar och tofflor. Lagom tycker jag.

Har vart på några bilträffar sedan sist. Frövi, Barkarby Classic car, Westerqvarn och på söndag blir det Eskilstuna Veterandag. En gång kvar på Westerqvarn med innan höst/vinter uppehållet. Hade planer för VROM i Göteborg, men planerna ändrades i sista stund pga. osäkert väder samt att bilen hade modifierats med nya förgasare m.m. så man kände att man ville ha lite mer testkörning innan en sådan långtur. Bilder från Barkarby m.f. ställen kommer jag nog att lägga ut i bloggen inom kort. Jag kommer ev. att starta en egen hemsida framöver med bilder från träffar, framförallt inom PV-klubben och övriga Volvos, vår renovering av "Grålle" m.m.. Vet ej om jag kommer ta med jänkarna i en enskild liten mapp på hemsidan. Just nu tittar jag efter en vettigt hemside sajt att starta med.

I akvarierna puttrar det på utan större konstigheter. Hittade en av mina rosa snäckor på golvet här om dagen. Har 3st rosa kvar och en blå/vit snäcka. En miljard guppy yngel finnes med i 54l akvariet. I ciklidakvariet går det vilt till. Ena dagen är det en hög grus på ett ställe. Nästa dag är högen utjämnad. Det gruffas och puffas. Skall nog ta och rensa ut någon individ där i framöver. Pilnäbben är återuppstånden ur gruset. Den har nog kommit underfund med att maten serveras ovanför gruset och skall man hinna få något så är det bäst att vara redo!

Nähä... nu har jag visat lite livstecken... Skall fortsätta med att städa hemmet.