Just nu så är man lite smått irriterad... kanske inte så lite heller.. Dator... varför har man ett sådant ting som verkligen kan få en att få ett smärre nervsammanbrott? Man blir beroende av skiten med.. Å det där med att uppdatera program... virus... trojaner (ser ni åxå de där små ponnyliknande trojan hästarna??)

Uppdatera ett program och ett annat får spel. Avinstallera, ladda ner program som rensar rester, installera på nytt. Datorn är seeeeeg.... Avinstallerar gamla skit virus program och installera nytt, som skall vara toppen. Fångar cookis (smular de mån tro??) och trojan (haha! fick dig ponny jä**l). Extern HD finns inte... MINA BILDER!!!

Jo, den finns om man söker i databas... HD är inte kraschad. Jag har strulat i 2 dagar nu... Modemet kraschade för någon vecka sedan och man fick vänta nästan en hel vecka på att få det nya!! Abstinensbesvär??? Nä då.. Just nu defragmenterar jag HD på denna dator. Ibland undrar jag om man verkligen har utbildat sig inom detta område... Varför kan jag inte lösa problemet? Är ju bara 11år sedan jag tog studenten... Har jag blivit senil?? Problemsökandet fortsätter.. Har känningar att min bärbara dator håller på att ge upp....

Bett
Börjar fundera på om man börjar känna av div. skumma bett av kryp mer än vanligt. För några veckor sedan vart jag stungen av en geting. Tror i alla fall det var en geting... Fick dock ett stort utslag på närmare 8cm i diameter som vart först som ett nässelutslag för att sedan gå ner och bli sår liknande och sedan ett blåmärke. Kliade i evigheter. Igår var det dags igen... Vet dock inte vad som bitit mig. Vaknade av att det värkte på insidan av lår och upptäckte ett stort rött märke. 2 stick punkter. Smorde cortison salva och rodnande gick snart ner. Men... jag vart som febrig och skit trött rent ut sagt. Sov nästan hela eftermiddagen samt kväll/natt. Idag är jag som vanligt. Kanske dags att kolla om man blivit allergisk mot div. kryp?


Kryp
Fortsätter i kryp kategorin. Tog fram en skål och hittade denna krabat där i. Fortfarande levande.

Kunde inte låta bli att plocka fram kameran. Nya Canon kameran är rätt ok på att ta närbilder. Men att fota stirriga fiskar... tja, får nog testa bläddra lite i menyerna till det ändamålet.

Fiskar
Eldbukarnas yngel är uppätna. Filmade dem när de fortfarande hade yngel och uppenbarligen uppskattades inte kamerans röda lampa av någon utav paret.


Jag har i alla fall fotat lite i akvarierna och några bilder får ni se.
Ha det gott!
Bifogade filer