Tiden går FÖR fort just nu. Känns som om man går i cirklar och inte får något vettigt gjort. Och oturen förföljer oss som vanligt.

Maken föll illa i en trapp på hans jobb. Enligt röntgen så visades i alla fall inga skador på skelettet. Han var blåslagen så det hette duga. Blåmärkena har sakta börjat försvinna nu, men en envis smärta i en muskel bak i ryggen vill inte bli bättre. Uppsökte läkare igen som skickade honom till akuten i Västerås. Och där kan man få sitta och vänta i evigheter... Han var inne runt 14.30 och kom hem strax efter 00.00 på natten. Som vanligt inte heller ett vettigt besked om vad för fel, men sjukskrivning och antiinflammatoriska smärtlindrande piller fick han med hem. De verkar i alla fall fungera...

En annan är så där lagom mör. Tål inte värmeböljan som vart. Blir riktigt dålig rent ut sagt. Idag kom så regnet. Fönster och dörr på vid gavel! Gav mig på lokorna mot kvällningen, men orken ville inte vara med mig. Fick ge upp rätt snart.

Just nu är det saker som grämer mig. Saker som tex att F-kassan hetsar på mig. Deras utredning är inte färdig än heller och min sista utbetalningsdag är idag. Och inget nytt beslut är taget. Antagligen kommer jag få en månad utan inkomst. Kanske två... Och kombinerar man min makes sjukskrivning ser det inte så muntert ut.

Semester... Haha... Min handläggare frågade om vi skulle resa bort något och jag inte skulle vara anträffbar... Vart skall jag åka?? Är ju väldigt lätt att resa utan pengar?? Dock blir det en weekend semester för oss, den är redan betald. En Pv/Volvo träff i Ludvika och vi har hyrt in oss på ett vandrarhem fredag-söndag. Så vi skall ta "Grålle" dit. Var där förra året under dagen och det verkar väldigt mysigt där träffen är. Har tom tillgång till bad.

Apropå bad. Dotra har lärt sig simma. Hon har gått på simskola i tre veckor nu och på fredag är det avslutning. Hon har dessutom tagit 4 simborgarmärken. Klarar hon att simma 25m imorgon är det hela 5 märken!! T är duktig hon som kämpat så väl! En liten present skall hon få på fredag för att hon nu kan simma.

I akvarierna rullar det på. Döden har vart på besök. Nu har jag inga gula äppelsnäckor kvar. Och i det stora akvariet har "Big Fat Mama" gått ur tiden. Hon var en Corydoras Schwartzi som hängt med länge. Lite mer än fem år hos mig och så ett antal år till hos någon annan. Köpte henne samt några till individer på Akvariekällaren och de var redan då fullvuxna och inlämnade av någon. Gråa ögon hade hon redan då och var nog helt blind sista tiden hos mig. Kommer nog köpa flera individer av denna sort någon gång framöver.

Massor av guppy yngel har jag fått. Det är inte många yngel per hona som föds, men ynglena är stora. Så stora att guppyna inte äter upp dem. Beror det på att de är endlers korsningar tro?

Har fortfarande inte fått igång de två akvarium jag fått. Har varken funnits ork, tid eller pengar. Tänkte se om jag kan driva upp några ancistrusmalar till inbytningsbar storlek rätt snart och fixa till mig lite prylar till små akvarierna. Fast ett av akvarierna skall jag försöka hitta en stabil bänk och ställa det på. Hade lite funderingar på om man inte kunnat fixa ett ordentligt skrivbord att ställa det minsta akvariet på i dotterns rum. Men de skrivbord jag tittat på tycker jag är klena och andra svindyra!! Får se om man inte bygger en liten bänk istället.

Nu skall jag gå och smaska turkisk peppar och glutta på en film innan man somnar (som vanligt i soffan... hehehe). Ha det gott!