Igår hade vi främmande här och vi var så klart ut och vandrade i skogen. Älskar att promenera i "vår" skog eftersom det är lätt att ta sig fram här.


Vi hittade div. bajs som det skall spekuleras vilket djur det kommer ifrån, gnagda kottar, skelett... Och när vi promenerar där som bäst, jag i spets så ser jag helt plötsligt något på marken mitt framför mig. Innan jag fattat vad det var hade jag hyschat ner barnaskaran och viskat till dem att gå försiktigt där ifrån utan tjo och tjim. Spanade snabbt efter mor men utan framgång. Jag höll bokstavligen på att trampa på denna lilla krabat!


Snabbt ilade vi iväg från det lilla kidet med en smått besviken dotter. För hon ville ju ta med det hem, vart var mamman!? Varför kan man inte få klappa... osv. Men efter att förklarat att man aldrig får röra vilda djur och att mamman kunde stöta bort kidet om det luktade annorlunda så var det ok att lämna tankarna om att få klappa kidet.

En upplevelse jag antagligen inte kommer uppleva igen.

Tigerbarber.
Jo, dessa fiskar är nog de knasigaste jag haft. Fick ju överta 4st vuxna Tigerbarber och de lite underliga beteenden. När de sover står de med huvudet rakt ner. När de leker är det en sju helvetes ritual men nos gnugg, munlåsning, snoandes och jag vet inte vad. Skall se om jag kan spela in det. Det är efter släckning fast med rums belysning på som de lekt som galningar. Dagtid så gruffas det lite mellan dem (2 honor och 2 hanar).

Kinesiska algätaren.
har nu hittat "sin" grotta. Tyvärr måste den dela den med en lika grumpy clownpleco. Men nog är den rätt charmig den där gulingen ändå.

Funderar på vart jag skall ha de två akvarier jag fått. Ett kommer nog placeras i vardagsrummet. Men det andra vet jag inte. Har inte ens en bänk som det kan stå på för tillfället.

Annars sniglar allt på i sin makliga takt. Är rätt trött om dagarna. Skall snart ta mig an lokorna igen... Detta jävla krig emot dem... *suck*

Ha en skön dag!