Ja, då har åter bil träffarna på Västerkvarn rullat igång. Vi rullade över med vår Volvo Pv -64 och tittade så klart. För att vara första träffen för i år så kom det en hel del bilar och människor. Och det är en salig blandning på bilarna....










Det gäller att vara där till kl:18 så att man kan få plats och slippa köa in till cafét. Så måndagar kommer man att finnas där med "Grålle" och familj. Skulle vara kul att veta om någon här på zoopet brukar besöka denna träff.

Begagnat akvarium!
Fick förfrågan om jag var intresserad av ett mindre akvarium med tillbehör och några fiskar. Självklart tackar man inte nej till det!! Så nu står ett tomt akvarium på ca 50-60l, vid sidan ett fluval 3+, ljusramp, värmare, grus och kolsten i väntan på att ställas i ordning. Invånarna i akvariet var fyra fullvuxna Tigerbarber och en gul ca 15cm Kinesisk algätare. Dessa placerades i stora akvariet och gissa om de vart glada. Algätaren for runt och inspekterade varenda grotta. Vet att dessa kan vara rätt grumpy i större storlek och vist, denna tjurar lite när någon kommer i närheten. Men jag tror att cikliderna kan säga ifrån med om de känner för det. Barberna kan ju också vara lite av fenbitare, men än så länge håller de sig i skinnet. Eller rättare sagt de verkar hålla på med lek ritual... Fick även med en enorm anubias som jag tänkt ha i snäckakvariet.

Ev. ett till!!
Maken kom hem för några dagar sedan och berättade att han ev. fixat ett akvarium med tillbehör och bänk till mig. Akvariet var modell 40-60l. Verkar som om jag snart kan dra igång lite mer odling.

Sjukgymnastiken...
går bra. Här om dagen var jag in och tränade. Eftersom jag gillar att styrketräna vill jag gärna gör det.... och så kondition. Med ett strypkoppel som min handledare håller i. Vill ju göra mer! Försöker "springa" ifrån de som tränar bredvid på cyckel/gångband/stav. Man dras ju med... Och jag har träningsvärk ovansida lår... Men i övrigt mår jag bra!

Någon har flyttat in!
Holken jag som jag satte upp för ett tag sedan har det flyttat in någon i. Men jag kan inte se vilken sorts fågel det är! Men den ser ut att vara en hel del vit. Tall- eller Entita kan det vara. Kul i alla fall att någon tyckte holken var trevlig att flytta in i!

Maskros fläckar...
Nä, det är inte jag som vart ute i gröngräset. Men barnen har ju plockat maskrosor och lyckats får ringar på kläderna. Dotras ljusrosa jeans är alldeles svart prickiga!! Har någon tips på hur man får bort dessa? För mitt tvättmedel (Grumme) tog inte bort dem.

Trevlig helg på Er!!