Jo tack... Nu vet jag vad som var orsaken till mitt tillstånd. Var min trevliga astma som spökade tillsammans med förkylningen. Var till läkaren i fredags och han släpade iväg mig på akut andnings hjälp. Fick kortison tabletter och så hade de i Vent... någonting i en syrgasmaskin och så fick jag ligga där och andas in och ut genom ett rör och påse. Andas normalt annars så blir du yr sa sköterskan... Hehehe.. har gjort detta en gång tidigare så jag viste vad som skulle komma efteråt.

Och jag kunde andas!!! Jippii!!! Hjärtklappning och skakningar kan jag ta för denna behandling. Och så hade jag en öroninflammation med. Så nu har jag fått nya astma mediciner utskrivna, cortison tabletter och inflammationshämmande medicin. Slutsumma för medicin och läkarbesök: 1050:-

Hmm.... jag som tänk att man skulle fixa till lite i mina akvarium... Och så var det ju det där till pvn.... och 2 nya sommardäck till Opeln.... "Jaja.. vad är en bal på slottet." Jag är på bättringsvägen och jag mår så mycket bättre nu än vad jag har gjort på hela veckan!! Nu orkar man ju vara uppe och gå.

Jag såg till min förtvivlan att en av mina gula fjärilsciklider hade kastat in handduken!! Vet inte riktigt vad som kan ha vart orsaken eftersom de har inte verkat vara sjuka eller sönderjagade osv. Jag får helt enkelt köra lite tester och göra vattenbyte här. Äppelsnäckorna här i har lagt en 3:je romkaka i rampen. Och jag tycker mig ana en lite mer färgskiftning på äggen denna gång. Även den första kakan som jag var osäker på om den kunnat blivit befruktad har skiftat lite i färg. Så håller tummarna nu!

Kajorna ger inte upp. Jävla puckade fåglar. Klockan 05.30 satte jag på mig jacka och vinterstövlar, plockade fram luftgeväret och laddade det med spetsiga kulor. Nu jävlar skulle de väck!! Gick ut och tog med mig en stol, satte mig på gräsmattan och när jag såg den jäveln komma upp ur skorstenen siktade jag och sköt av. "Stoff" och ett jäklarns kajande hördes från den när den flög iväg. Laddade om, siktade och sköt en som satt i närliggande träd. Den satt antagligen och smaskade på något när kulan träffade. Maten for i all värdens värd och kajan lika så. Rätt som det var öppnades dörren och maken står där: Vad f*n håller du på med?! -Skjuter på Kajor.... -Nu får du väll ge dig! Kom in med det samma, vet du vad klockan är?? Har det slagit slint i huvudet?!

Jaja... Kajorna är inte välkomna här och jag laddar så fort de jävlarna är här. Får mig att tänka på Magnus Ugglas "Nu har farsan laddat bössan", men denna gång är det "morsan" . Den dag dotra tar hem en kille så är det alltså inte farsan utan morsan som står med bössan. Eller så är det båda två....

Vattenbyten står i alla fall som nummer ett efter mitt bloggande. Ohhh... ja... jag har lyckats fått upp ventilationsluckan och förstört det som skall ha vart bo till kajorna. Det är sot i hela köket nu... och liiiite tungt att andas.. Men jag har ju dyra mediciner att ta ju... Önskade att jag hade lite magnesium och slänga in i kaminen i v-rummet och spisen i köket. Det bränner rent i skorstenen..... Mohahahahaha!!!

Som om inte kajorna vore nog.... Såg att Björnlokorna är på G upp. Skall sätta spaden i dem och hälla på någon häxbryggd på dem. Skiten skall väck! Ser ut som om jag har att göra en sommar till....

Nää.. nu skall jag återgå att göra nytta här hemma... Behövs efter en veckas "frånvaro" kan jag meddela. Ha en trevlig helg!!