Jag börjar känna lite behov av förnyelse vad det gäller akvarievägen. Tänkte renovera en hel del. Men vad, hur eller när. Det kommer jag uppdatera när allt är klart. Tills dess är jag hemlig.

Förkylningen börjar sakta släppa taget om mig. Bihålorna bråkar dock lite fortfarande, men dem känner jag av till och från efter min bihåleinflamation. Men man pimplar kamomill te med honung i. Tyvärr fick jag slut på löste så jag köpte mig Liptons kamomill te. Men fy vad svagt det är doserat!!! Även om det ligger i hett vatten i 10 minuter så smakar det blaskigt. Och när man ändå svamlar om te... Kan rekommendera till er te älskare "Kärlekste från Gotland" av märket Kränku (löste). Såååå gott!!!!

Det där med att måla fönster går på sparlåga. Med en 5 grader om nätterna och luftfuktigheten som råder så... blir det inte lyckat. Och torkar sakta gör det med. Och fönster öppet när det är 5 grader... nej. Om käringen man hyr av kanske kunde lära sig planera någon gång....

Klippt en del av gräsmattan har jag i alla fall hunnit med idag. Högt var det och några leksaker strök med. Men men... Känns som det kvittar. Man har ju tjatat på ungarna att plocka undan sina saker då risken finns att det blir överkörda eller sönder klippta.

Pvn´s motor är nu målad efter att ha blivit totalt renslipad från gammal motorfärg.

Det tog "bara" 5h att få den hel fri från färg... Men seriöst skall vara seriöst. Inget halvdant.

Från förr.
Ibland poppar det upp saker i tankarna som man frågar sig varför om saker och ting. Varför försvan just den goda glassen tex. Inte direkt världsliga saker... men...
Tex:
Minns ni när pojkarna skulle ha en tofs bak i nacken? Varför och vem uppdagade denna frilla??

Minns ni att det fanns en glass, Alladin tror jag den hette. Guldigt omslag, strut med nougat/choklad glass med någon topping. Fanns bara ett litet tag. Den var i alla fall gudomligt god.

Förr när man var barn och hade akvarium hade man endast en bubblande pump i akvariet. Genomskinlig fyrkantig plastbytta med div olika delar och filtermaterial var vadd som man böt varje gång vid rengörning. Finns de kvar?

Minns ni Marsh Delight?? En hemskt äcklig "nyttig" chokladbit. Den verkar inte ha vart poppis då den försvan rätt snart.

Och vart har Toffee Crisp tagit vägen!!?? Denna smarriga chokladbit saknar jag....

Vart tar eg. rymden slut?? För den måste ju ta slut någonstans... Och i så fall... Vad tar vid där rymden slutar?? (Denna kan man ju grubbla på i evigheter... )

Nä... nu skall jag sluta fördärva er med mitt trams.... Ha det gott snookers!!