Idag när vi vaknade vid 08.00 och solen sken för en gångs skull kändes det liksom lite tråkigt att köra barnen till dagis. Vi har inte gjort något speciellt med barnen i sommar. Maken har jobbat ända in till skolans start och den tid som funnits har gått till pv'n och några träffar. Så ja... skuld känslan har legat där och grott. Så vi tog ledigt från dagiset och skola och begav oss till Parken zoo i Eskilstuna. Zoot stänger om en vecka så det är ju bäst att passa på!!

T&R tyckte det var kul att åka och titta på alla djuren och vi hade tur!!! Vi fick se så gott som alla djuren på zoot. Och man försökte ju fota så gott man kunde med sin mobilkamera genom skitiga eller repiga rutor eller nät. Och några vettiga bilder lyckades jag ta. Sandkatterna är ett av de få djur man inte ser till vid besök. Men denna gång fick man se alla tre ungarna sova på en "stubbe" framför rutan. Ljuset här inne var inte det vettigaste vid fotografering, så denna bild gjorde jag svartvit. Jag har fått klappat mini flodhästen!! Hon är väldigt pratsjuk... Den vita tigern strosade precis vid staketet så där fick jag en del bra bilder. Å så Tarzan och Jane med lilla bebisen fick vi se. Tarzan spelade allan uppe i träden till ungarnas förtjusning medan Jane satt på marken och höll koll på bebben. Trots lågsäsong så tycker jag att det var riktigt trevligt att strosa runt i lugn och ro. Dock var inte någon kiosk öppen på området och tivolit var stängt. Men det räcker gott och väl att gå omkring och titta på alla djuren.

Nu har barnen något att berätta om imorgon när de kommer till dagis. De somnade gott i alla fall. Gissa vilka som var deras favorit. Aporna så klart. "Herr Nilsson" finns på riktigt!! Å så den där stolliga Tarzan. Å de rosa fåglarna var ju såååå fina tyckte Tindra...

Nä... nu skall jag gå och ta en kopp thé med honung. Börjar få ont i halsen...
Bifogade filer