Igår tog vi en tur till Westerkvarn bilträffen igen. Jag fotade förbrilt bilarna. Tänkte lagt ut en bilderblogg på enbart bilarna jag fotat, men tror ni inte jag glömde mobilen i pv's handskfack. Var förbi en äldre herre som fick besiktiga vår bil för att se vad som kanske inte är original och skall bytas ut till original osv. Vi strävar efter en helt original Volvo. Han hittade inget speciellt förutom skruvarna på fläkthusets ovansida. Men dessa viste vi redan om och har nya liggandes. Skall slipa och lacka fläkthuset imorgon. Sedan blir det att polera krom, städa ur inuti och fixa lite annat smått och gott inför Barkarbyträffen på söndagen. Det tråkiga med bilen är att innertaket är lite trasigt... ja, inredningen är sliten. Men vi har hittat näst intill felfria stolar med rätt färgkod och monterat in. Nytt innertak ligger och väntar på montering. Instrumentbrädan skall monteras ur i vinter och lackas och även få ny vaddering på ovansidan. Nya tyglister runt dörrarna, lister till c-stolparna. Ja, det finns en del att göra på insidan. Men å andra sidan. Bilen är trots allt 45år....


Krabban.
Herr Krabba har gått ur tiden. Nu blir det inge mer krabbor, även om jag tyckte de var charmiga. Men de skitar ner nått grymt! Skall sno lite CR-räkor av syrran och fixa i ordning burken för det ändamålet igen.

Städning.
Ja, idag är det städning i alla akvarierna. Vattenbyten och rensning. Skall försöka flytta de största ancistrusbebisar från 54:an till 112:an. Hmm... kommer bli rätt stökigt skulle jag tro i 54:an.

Fönstrkittning.
Hur tror ni att det gick i söndags?? Tja... Det började med att hyresvärden skulle komma vid 8. Sedan 10. Och vi skulle åka bort på em. Vid 11.20 hade ingen dykt upp heller. Så maken gick ner till grannen för att han tyckte att hyresvärdens bil stod där. Jodå. Hon satt och fikade där. Och när vi väl skulle börja kom hon på att det inte fanns pallbockar att lägga fönstrena på, inget sandpapper hade hon med sig och färg?? Ja... det blidde inget fixa fönster i söndags. Nu har vi i alla fall fått färg, sandpapper osv. så nu kan vi få fixa fönstrena på egen hand. Men nått positivt i alla fall var att jag får en diskmaskin monterad snart (förhoppningsvis). Maken lyckades lirka lite med henne så jag måste säga att jag är väldigt nöjd nu!

Å nu skall jag börja med akvarierna så det blir gjort!! Ha det gott snookers!