Tjoho vad tiden går!! Och trött som satan är man med. Och den jädrans fibron gör sig mer och mer påmind hela tiden nu. Kan ju redan säga att någon bilträff i Rättvik blev det aldrig av. Försöker nu satsa lite mer på Barkaby och hoppas att kroppen mår bättre tills dess.

Ungarna har börjat på varsit dagis nu. T skolades in på 5 årsverksamheten i onsdags och R är kvar på sitt gamla dagis, fast nu i "Häxpatrullen" istället för "Småsvamparna". Allt har gått jättebra. Och jag måste säga att det är riktigt skönt att de börjat på dagis denna vecka, för en vecka till hade de två klöst ögonen ur varandra.

Plockat av svarta vinbärena nu och gjort saft. 6,5l saft har jag nu. Bra bär år i år. Mycket sitter kvar på buskarna, jag har liksom ingen plats att förvara alla bär. Synd och skam! Men jag funderar på att göra gelé. Är så gott till kött!

Igår ringde vår hyresvärd. Ja... ni minns nog vad jag tycker om den personen. Det blir att hålla på med fönsterkittning på söndag. Helst hade hon velat komma redan idag!! Och stannat hela helgen. Men nä, vi skall åka bort imorgon och jag vill verkligen inte lämna mitt hus med plast över tomma fönster... och hemska tanke ha "någon" i mitt hus och ränna. Har erbjudit att göra dessa saker själva så man slipper knasiga "allt i allo" hjälparen och henne springandes här. Kan säga att vi skulle göra jobbet 100% bättre än de 2 tillsammans.

Vi har ju äntligen fått tag och monterat bälten bak i Pv'n så man kan ta med sig ungarna. Var iväg på bilträff i måndags vid Westerkvarn, Kolbäck. De har träff där varje måndag mellan 18-20. Och det kommer massor av olika bilar dit. Denna måndag var gräsplan knökfullt!


Jag lärde sonen vad ett "dollargrin" är. Eller som han säger "dollaglin"


Denna bil tyckte ungarna var "cool"...


Sonen drömmer sig bort... Vill ha sa han.


Och denna hot rod hade en hel del krom att polera. Både under och i motorutrymme.


Ja, det fanns an saligt massa olika bilmodeller, men jag kan ju inte lägga in alla bilder här.


Fiskarna simmar på. Det blir bara mer och mer ancistrusbebisar hela tiden! Platys skall vi inte tala om. Jag har slutat räkna. Diskusarna härjar på som vanligt. Inga konstigheter alls.

Har en hel del att göra här hemma. Man vill ju inte att det skall se ut som hej kom och hjälp mig här hemma under helgen.

Ha en skön helg!



rick, här har du 2 bilder till att dregla åt.