Och tystnaden lade sig...

Go kväll... Eller skall jag säga god natt?? Haft en dag ensammen med de 2 gangstrarna. Ja, mina barn. Men nu sussar de efter om och men. Sonen har äntligen kommit på att hans säng kanske inte är så dum ändå. Vilket är väldigt skönt! För man slipper små fötter i ansiktet när man sover.

Man började dagen med frukost och farväl till maken som for till sitt jobb. Sedan högg jag tag i städningen i vårt sovrum. Tvättade fönstrena. Inte så kul.. och inte så roligare när sonen vill hjälpa till att tvätta på insidan medan jag tvättar utsidan. Dammsög, dammade och torkade golvet. På med den skakade och vädrade trasmattan. Så fint det blidde!! Har jag "bara" resterande rum kvar. Tänkte ta ett om dagen och hoppas på att kroppen hänger med på det åxå.

Tog en promenix ner till brevlådan med ungarna. Medan man ändå var ute passade jag på att städa hos de två pälsbollarna. Städade undan alla leksaker som låg slängt på hela gården och rensade även ogräs på grusgången. Slängde de vissna penséerna och ställde ner pelargonerna i lådorna. Så nu ser det lite trevligare ut på gården med!

Diskusarna fick ett ordentligt vattenbyte inklusive slammsugning nu under kvällningen.

Längtar till lördag och jag hoppas på fint väder. I så fall bär det av till Rättvik å bilträff. Vi har monterat bilbälten bak så nu kan vi ta med ungarna i Pv'n. Vi har tom köpt en picknick väska för dagen i ära!! Å så har vi mutat med McDonalds på hemvägen. Håll tummarna för fint väder nu! Vill inte vara med om ovädret vi hade när vi åkte till Ludvika!!

Nähä... nu skall jag gå och brygga mig en kopp thé och hänga tvätten! Å dagens bild blir på sonen som vart trött i bena när vi var in en sväng på Biltema.

Ha en trevlig kväll!
Bifogade filer