Idag har jag och barnen traskat runt i skogen precis intill huset och plockat blåbär och letat kantareller. Hittade 3st kantareller så det var ju inte mycket att hurra för. Men en liter blåbär fick man i alla fall plockat. Vi stötte även på detta upp bökade ställe. Det fanns dock gott om stora upp bökade ytor i skogen. Grävling eller vildsvin?? Jag hoppas verkligen inte på det sistnämnda i alla fall. Denna bild är tagen enbart några hundra meter från huset!


Och detta fann jag enbart 100m från huset. Har inte upptäckt det förrens nu!! Det är en massa krossat glas, keramik tallrikar, lampor, plast m.m. m.m. T.o.m. en gammal kaffekanna!! Varför i hela friden slänger man detta här!?



Frågan är om man ens skall börja gräva fram allt och slänga eller låta det vara...

Hallonen börjar bli stora och röda nu. Undrar om man lyckas slå 15l rekordet från förra året. Blåbär och hallon paj.... Det vore något kanske..

Regnet har öst ner om vart annat, men skogen skyddade ju mot det mesta av regnet. Fick en chock när man tittade till på klockan. 18.05!! Vart och ränna hem och börja steka pannkaka som jag lovat barnen. Det vart några timmar i skogen. Skönt med frisk luft!!

Ha det gott allesammans!