Oj vilken rysning som gick genom kroppen när jag klickade upp Aftonbladet.se just precis. Med bred text "Michael Jacksson död". Ojojoj.... jag var inte direkt ett fan, men man kan inte sticka under stolen att han faktiskt var kung av pop! Han var ju åxå en man som det skrevs om mycket. Tror ingen kommer glömma hans musik och framförallt hans näsa. Och är han egentligen far till de 3 barnen??? Man har ju läst att hans hälsa inte vart den bästa, men King of pop skall alltid leva för oss normala. Rest in peace Michael!!! Tror du redan sitter och skålar med Elvis.

Den andra artikeln som greppade mitt hjärta var den kvarglömda ettåriga flickan som fått gått en plågsam död i en kokhet bil till mötes. Min fråga är: Hur FAN glömmer man sitt barn!? Någonstans i mitt huvud så finns en tanke hela tiden på vad som sker och någonstans i sin glömska vaknar man till! Det kan väll inte ta en hel dag!? Fan, detta kramar sönder mitt hjärta. Ett stackars barn!!! Personligen tror jag inte på det där snacket med glömde kvar i bilen osv. Stackars lilla flicka...


Idag blir det att städa upp i huset. I mån vad jag orkar. Känner mig utsliten efter så många veckors strul. Får främmande ikväll. Skulle behöva byta vatten hos fiskarna. Diskuskaret sköter ju sig näst intill självt med de andra får man ju stå och sleva med kastrull och hink.

Den andra platyhonan har kläckt ynglingar nu. Börjar få en fin "liten" samling nu. Kul att de förökar sig, malar som fiskar.

Ni kommer säkert tycka jag är en komplett idiot nu men jag har tackat nej till en solresa i höst. Morsan ville bjuda på en resa till Kreta. Men jag kände det att dels är den över min födelsedag, vilket jag vill fira hemma med mina barn. Dels är jag inget big fan av att ligga och gassa i solen. Dels får jag solsting så fort jag tittar på solen. Så jag tackade nej. Dessutom skulle det bli knepigt att få ihop några pengar att ha på själva resan. Man vill ju inte åka "barskrapad".

Nej, jag nöjer mig med en resa till Kolmården med min familj.

Nu skall jag börja slita med hemmet!! Ha en trevlig helg alla z-petare!

PS. Är det inte lite komiskt att King of pop hade en fnurra med The King Elvis dotter...