Äntligen!!! Idag får vi hem vår bil! Skall bli så underbart att äntligen få sätta sig i sin bekväma bil. Det blir bilbyte på verkstaden, ty svärfars vöglo brölar värre en än traktor. Låter ungefär som en fjortisraggares vöglo. Skillnaden: fjortisraggaren har satt stuprör i bakänden av avgassystemet medan svärfars vöglo har rostat sönder i främre ljuddämparen.

Kalas!
Och när vi är inne på 14-israggare. I helgen skall vi på kalas. Nära bekantas son blir hela 18år! DET måste ju firas. Vi har skramlat ihop till ett nytt högtalar system till hans Volvos framdörrar. Han borde bli nöjd. Ground Zero Titanium heter högtalarna och tror han kommer bli mycket glad över dem då han endast har original högtalare i dörrarna men lyckats fått tag på en baslåda till skuffen och har köpt ny cd till bilen för pengar han sommarjobbat ihop.

Lånesnack.
Vet ni vad. Ibland så kan man ibland hamna i en sits då man kanske får låna lite pengar för att få ihop det. I vårt fall vart det ett litet sms lån här om veckan. Och man får ju lämna uppgifter om att jag är jag osv. En säkerhets åter gärd. Snubben ringde upp mig och jag rabblade min adress, person nummer. Telefon nummer och så kom det: - När har Camilla namnsdag? -Eeeeeeeh.. Va?? -När har du namnsdag? -Jag har inte den blekaste! -Ingen fara, det kan nästan ingen. Det här är lite frågor som vi ställer. -Ok... (jag snubblar in i min egna värld och fnittrar för mitt inre). -... en ström hos dig? -VA! Vad sa du??? Jag hörde inte. -Eh, ja det går en ström hos dig (min tanke: ström som i kontakten?? *fniss fniss*), eller vattendrag... -Jaha! (börjar asgrava) Du menar Hedströmmen?? Brister ut i gapflabb. Tårarna sprutar... -Ursäkta mig.. hihihi.. jag har aldrig... hihihi.. vart med om en sådan här utfrågning! Jag lyckas få grabben jag pratade med att åxå börja asgarva. Men allt gick igenom, jag undrar om han trodde att jag rökt på.

Akvarium.
Jag måste ta och göra an annsning i javamossan som blivit totalt vild på redmoore roten i 54l akvariet. Får se om jag kommer göra en moss vägg och sätta i 20l burken eller som jag slänger ut det på försäljning. I övrigt så är allt ok med akvarierna. Ynglena växer. Diskusarna blir fetare. Det känns så bra att se när diskus fläskar på sig. Jag älskar maffiga diskus.

Jag vet inte om jag har lagt ut denna film i något inlägg förut. Jag renoverade ju lite i ena 54l akvariet för ett tag sedan. Ancistrusarna fick vara kvar där i medan jag fixade. Honan ville absolut inte släppa sin sten, så jag testade att klappa henne. http://www.youtube.com/watch?v=8E1rISWbbZo



I övrigt så har det hänt en del privat denna vecka. Måndags: Samtal med dagis om ev. mobbning av vår dotter (barn-barn). Jag erbjöd mig att samtala med päronen åxå, men dagispersonalen ville ta det med päronen först, eftersom det trots allt hänt under dagistid. Samtalat igen med dagis i onsdags om ämnet och de tog till åtgärder direkt och peppa peppa så verkar det som om allt löst sig. Kanske gjorde jag mitt åxå. Ty jag gav detta barn som mobbat ett ont öga när jag hämtade barnen från dagis i tisdags. Dagispersonalen hade samtalat med barnet och föräldrarna redan på måndagen när de hämtade ungen. Ni kanske undrar varför det vart ett sådant "pådrag". Jo, denna tjej har under någon månad påpekat att vår dotter har fula kläder, m.m. Men det sista som fick mig att bli "piss off" var när T inte kunde somna tordagen veckan innan. Efter ett tag kom det fram: X säger att hennes mamma och pappa skall komma hem hit och skjuta oss allihopa. Hur normalt är det att komma ur en snart 5årings mun?

Massage på måndags kvällen. Tisdag: Grattat bekant. Sonen pajade min nacke (stod och hoppade i knät när han helt plötsligt slängde sig bakåt, slet tag runt nacken = knak!). Onsdag-torsdag: legat som ett mähä med värk i nacke och huvudvärk som har gjort mig kräkfärdig. Nu mot kvällningen och X Alvedon senare är jag på fötter igen. Leve värktabletter!!

Imorgon skall jag nog ta mig in till Köping och köpa Tindra en ny klänning att ha på kalaset på lördag. Såg en fin på H&M som jag tror skulle passa henne perfekt och så bli lite som plåster på såren. Kanske gå in och ta fika... Buddapest rullen är så otroligt god på ett ställe (kakmonster till ett annat )

Halka lugnt där ute!