... om ett nytt akvarium och D.C. i Stockholm försvinner bakom berget med omkostnader som är prioritet 1.

Vadan detta nu då? Bilskatt. Men det viste man ju om. Men att vår enda bil skulle gå och få tokspel bara sådär!? Den har betett sig lite underligt, men både jag och maken har trott att det berott på väderlekens plus och minus, fukt i tanken osv. Tillsatte 2 flaskor K-sprit och det verkade ha gjort susen. *phu* Den gick ok någon dag å så började den igår igen när jag körde skräp till tippen. Hack hack.. Den liksom dog men gick igång lika snabbt. Va fan... Har någon hällt vatten i tanken på min bil eller?! Men efter att ha vart på tippen så gick den perfa igen. I morse var den stendöd. Den tände inte ens. Bilen fick åka till farbror bildoktorn som koppla in datorn och snart var svaret: en givare är paj. Även om det nu är en god vän som fixar detta så kostar det ju en slant. Så nu sitter man med svärfars gamla Volvo 740 igen. Denna otroliga slöa bil... ja gisses... Livsfarlig att köra!! Men svärfar är snäll som lånar ut sin kära bil (i hans ögon en ferrari) så vi i alla fall kan ta oss till affären osv. Men köra barnen i denna bil gör jag inte om det inte verkligen är nödvändigt.

Dessutom så känns det piss eftersom vi i nuläget inte vet vad allt kommer kosta och när bilen kan tänkas bli klar. Nästa vecka är jag dessutom uppbokad en hel del. Vissa grejer med lång väntetid... Jag vill verkligen inte boka om detta och få vänta ytterligare flera veckor, alt. månader. Hoppas väglaget är bättre dessa dagar så man vågar åka med Vöglon.

Så just nu så kan jag nog ta och vinka adjö till resor och annat önskemål och hoppas att det återkommer nästa år.

Å så granskade vi sommardäckena med till Opeln. 2 nya sådanna vore ju bra så man slipper Farbror Blå nosandes i arslet.

Men i övrigt skall jag inte gnälla. Opeln har gått utan större konstigheter under alla dessa år vi haft den. Alltid startat utan problem. 5 år gammal... det är nu problemen kommer

Nä... nu skall jag gå och glo på tvn... om det finnes något att se. Håll tummarna på att det inte blir allt FÖR dyrt med bilen! Go kväll.