Leksaker.
Vet ni.. Kvinnor har ju en förmåga att prata om storleken. Till detta hör att jag pratade ju med maken för kanske en vecka sedan om varför man inte köpte sig Edge 540 istället för den lilla Yaken. I den frågan var det en 100 papp fråga, så mitt favvo plan är inte på tal om att köpa. Men det finns ju mellanting. Idag kom min make tjoandes, asgarvandes och nästan utförde krum språng... hehehe... och meddelade mig att han sålt modellplanet. Ja, det som låg i vår soffa. Men varför sälja det?? Jo, en bekant hade tydligen lyckats köpa av honom planet + att maken tjänade någon slant på det hela. Så nu är han iväg och köper ett större plan, bara för att jag påpekade storleken. Så nu kommer han snart hem med en: http://www.mft.nu/ klicka i sökfältet och skriv Above All - Yak 54 3D 100 cc Detta är nu makens nya leksak.

Akvarierna.
Själv roar jag mig med att försöka få Crinumlöken att stanna i gruset. Men den verkar hellre vilja ligga och flyta. Jag har även fått setat och räkna in alla mina fiskar i 112 och 54l yngel akvarium. Sonen har lyckats med konsten att göra dem strömlösa 2 nätter i rad. Ca 10 yngel har gått bort. Men i övrigt ser det ut som om det klarar sig. Jävla.... *piiiiip*

Chokladmalarna verkar må prima hos diskusarna. Tacka f*n för det!! Här serveras det ju mat 4ggr om dagen.

Vi leker vägverket.
Igår släpade jag några hinkar med grus och sandade vår isgata till väg. I tisdags höll jag inte på att komma upp till vårt hus med bilen!! Fjärde försöket senare och grannens gräsmata som fick ge mig fart, lyckades jag ta mig upp. Vägen är en lång sluttande seg backe. Så den är inte rolig om vintrarna, även om man har sprojlans nya dubb däck. Som tack för att jag fixat vägen sträckte jag mig i höger axel. Ont som hmhm.

Bok!
I höstas inhandlade jag en bok till maken som utbildar sig till behandlingspedagog. Han hade fått i uppgift att läsa den. Boken heter "Snabba Cash" och är skriven av Jens Lapidus. Boken är en skildring av Stockholms tyngre kriminella. Tänkte börja läsa den och återkomma med mer info om denna bok.

Gnagda grottor.
Jag minns inte vem jag diskuterade mal gnagda grottor och bakgrunder med. Men jag fotade i alla fall ett av många gnagda märken på en plastgrotta. Det här är Golden Nuggets och Royal pleco som gått löst. Och jo, dessa malar fick mat flera ggr om dagen i form av olika frysmixer inkl. algpiller, så de svälte definitivt inte!!

Vår lilla prinsessa!
När Tindra fyllde 5 fick hon en prinsess klänning av svåger m. sambo. Denna klänning med tillbehör åker på så fort hon kommer hem från dagiset nu! Slänger med en bild på henne iförd klänningen. Ser ni lyckan?

På återseende!
Bifogade filer