Idag levererade DHL en träkista som jag kunnat legat rak lång i. Kanske bädda iordning i den så jag kan få slippa barnfötter i plytet... Så äntligen hade då makens nya leksak kommit ända från Kina! Hoppas han är nöjd, för fanstyget tar upp hela hallen på övervåningen ihop satt. Vad det är??? Ett modelflygplan. Bensinmotor med en 53hk och styrservo på 20kg. Jag säger bara.... VARFÖR!!! Måste män alltid hänvisa till stor, större, störst (eller mega giggantisk... )?? Vet ni vad han sa... Nu har 4: de barnet flyttat hem (han räknar mig som sitt barn med). Då frågade jag: När får mitt barn som får sova i ett kallt garage (PVn) komma hem??

Inget nytt på akvariefronten. Väntar på att en platyhona skall kläcka, men som vanligt så måste man tjura lite i yngelvaggan ett tag innan man kan släppa ynglena.

Kroppen har inte mått så bra nu med det 0 gradiga vädret. Kan det inte vara -10 eller 10+?? Då mår man litet bättre i kroppen.

I morgon fyller tösabiten 5år. Uj... snart dags för skola och allt! Vad hon önskat sig?? Ett prinsessa slott (tält), playdoo lera och lite annat smått och gott. Å så klart så får hon det dära tältslottet och leran och lite till. Hon blir nog i alla fall nöjd. Å tårta har hon beställt. Det blir chokladtårta. Kladdkakbotten, hallon choklafromage, marängtäcke, chokladöverdrag och silverkulor som dekorering. Ahh!!! Å så en florsocker dekorering. Får inte glömma....

Film!
Av en slump hade maken hyrt (som S_Sund redan recenserat): In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale.
Citerad recention från Homeenter: "Farmer (Jason Statham) lever ett stillsamt liv som bonde och familjefar, men en dag förändras hans liv radikalt då hans by blir plundrad, sonen mördad och hans vackra fru kidnappad. Med svärdet i hand ger sig Farmer iväg för att befria sin fru och han märker snart att det är fler byar som blivit plundrade. Den onde trollkarlen Gallian (Ray Liotta) och hans allierade har nämligen bestämt sig för att störta kungen (Burt Reynolds). Tillsammans med kungens män kämpar Farmer mot de onda krafterna och det visar sig snart att han har en styrka som räcker utöver det vanliga…"
Nu när du har läst detta vet du vad som kommer hända i filmen. Du behöver inte se den. Det första jag associerade till i filmens början var just den slående likheten med Sagan om ringen. Redan här vart jag tveksam. Orcher... förlåt mig, Kruger var de monster som terroriserade folket i denna film. Hela filmens gång kunde du lista ut själv. Skådespelarna under motto. Nej, denna film är inget jag rekommenderar att se.

Och nu mina vänner skall jag gå och ta mig en kopp thé. Go kväll!

PS. Jag har storlek 37 på mina tassar om ni undrar...
Bifogade filer