Idag fyllde vårt lilla troll 3år!! Rasse hela 3år!! Det går för fort....

Här kan vi snacka om en liten kille som blir glad för det minsta!! I morse vart han överlycklig för att omslags pappret på paketet var ju så tjusigt!! Det var svart med dödskallar och hjärtan på och så stod det Love... Fast det fattade ju inte han. Han lät: Ohhh... Ahhh... Fiiiint!!! Titta!! Skallar!!! För lite papper... Ännu gladare blev han för mekanot han fick. Riktigt plåt mekano som vi päron får vara med när han bygger (han älskar att skruva), men mest farsinerad vart han nog över skruvmejseln. En alldeles egen skruvmejsel!!! Eftersom han älskar Blixten McQueen (i filmen Bilar) så fick han även en sådan röd bil som kan göra massor av tricks, tala och kör av sig självt. Stor favvo vill jag lova. Lite annat smått och gott fick han med. Å så tårtan med geléhallon på och jordgubbs sylt, vaniljkräm emellan bottnarna å så grädde på toppen. Smarrigt!!

Vi börjar krya på oss nu. Hostan verkar vilja vara kvar. Men det kan ju ta några veckor innan den försvinner.

Jag spanar in en resa i april förövrigt. Diskuschampionatet i Fjärillshuset, Stockholm. Men det verkar bara vara jag som är intresserad av att ta mig dit i familjen. Jag nämnde det för maken som fnyste något om "hur sannolikt... mummelmummel"... Jag får väll se om någon eller några har vägarna förbi som jag kan lifta med. Skulle verkligen vara kul att se detta championat.

I akvarierna lunkar allt på som vanligt. RT hanens fula sår bakom ena ögat är så gott som läkt. Om det var en släng av "hål-sjukan" eller om det vart ett vanlig sår kan jag inte sätta fingret på. Hursomhelst! Inga av de andra har något liknande på huvudet och alla är pigga, matglada och feta. Jag har inte slängt iväg en beställning på PMDD än... Har vart annat och tänka på just nu, men det SKA beställas hem inom kort.

Jag tjurar och klurar på ett nytt större akvarium med. Skall jag bygga bänken själv för att få den stabil som f*n? Trägolv (plankor)... hmmm.... Jag är kluven. 450L fick vi ju sälja för att det började luta (lodat enligt konstens alla regler, bänken extra stabiliserad m.m.). Golvet är dessutom ojämnt. Funderar på att gjuta en platta där akvariet skall stå... Men å andra sidan... orkar golvet tyngden... En "Gevalia" vill man ju inte göra ner i torpargrunden. Och nej, lägga en skiva på golvet är uteslutet. Jag hör hur mina hjärnceller skriker åt varandra...

Jag får helt enkelt klura vidare på detta. Nu väntar min kopp kamomillthé.
Ha det gott!!