Jaha... då skall man lära sig skriva 2009.

Gott nytt 2009 på er alla zoopetare! Här ligger hela familjen dyng förkylda. Vi var ensamma nyårsaftonen och smällde av våra raketer redan vid 20.00 snåret då ungarna var väldigt trötta. Det var ju för deras skull vi åkte iväg och införskaffade dem samma dag. Det var väldigt lite raketer som smälldes av här i krokarna. De flesta blåstes av vid 12-slaget. Sedan var det lugnt. Men å andra sidan är det rätt skönt att slippa ha smällandet 24h i sträck.

Jag invigde det nya året med att se Batman: The Dark Knight. Jag har aldrig vart så förtjust i dessa filmer över huvud taget, men maken fick filmen i jul klapp av ena svågern så man fick ju snällt sätta sig och se den. Måste säga att den var helt ok. Heath Ledger gjorde sin roll som Jokern perfekt. Han verkligen levde sig in i rollen, kanske därför det blev hans död? Men så är ju jag en sådan människa som inte kan se en film utan att kritisera den. Ser jag något som inte stämmer så påpekar jag det. I det här fallet: Batmans mc som bara ploppades ihop av bilens delar när han kraschade bilen. Hur lätt körd skulle den ha vart med det framhjulet?! Hehehe... Tungstyrd som fan i alla fall. Jaja... men i det hela så får den faktiskt hela av 5 möjliga.

Små akvarierna har fått skött sig själva under julhelgen och nyår. Växtgödningen har jag slarvat lite med åxå. Diskusarna har däremot fått sin skötsel.

Jag har ju fått 2 kullar albino ancistrusar, men de försvinner spårlöst efter någon vecka efter att de hittat ut från pappans grotta. Antagligen dör de av någon anledning men har inte listat ut vad det kan vara. Har sett att något yngel vart lite missbildat, tex. ingen ordentlig utvecklad stjärtfena. Kanske är det så att honan och hanen är väldigt närbesläcktade och därför dessa problem uppstår.

Min sista musseplaty hona ser inget vidare ut. Ser ut som hon fått svamp eller vita prick eller så är det hannen som noppar på henne. Har i alla fall medicinerat med Faunamor.

Skall göra om lite i ena 54l karet. "Yngel karet" närmare bestämt. Skall försöka hitta lite cr-räkor till min, antagligen ensamma räka som är kvar. Skall räkna in galaxyrasbororna med. Tror de bara är en 5st kvar nu. Iof. har de hängt med ett bra tag nu. Lika så Minortetrorna börjar ge med sig nu. Framförallt hanarna verkar det som. Men de har ju åxå något år på nacken.

Lite uppdatering från mitt håll. Nu skall jag gå och se vad barnen håller på med... Ha det gott!