Just nu sitter man och lyssnar på Mora Träsk och låten Faster Ingeborg. Ungarna fick en Mora Träsk cd i julklapp. De är väll inte min direkta favvo grupp.. Men ungarna gillar dem.

Julen kanske är en "undrets tid"? Ni kanske minns att jag inte var direkt positiv strax innan jul. Jag släppte allt efter att ha tillrättavisat min farsa och ägnade min tid åt mitt hem och barn. Tog det lugnt. På måndagen ringde min farsa och frågade om de inte kunde få komma och lämna några jul klappar till ungarna på kvällen. Jag vart rätt paff. Han erkände sedan att han tänkt på det jag sagt och ja... han hade betett sig som en idiot.

Det har emellertid inte vart så glatt här hemma ändå. Dan innan jul så höll maken och vår son på att bli på körda av en bilist på en parkering. En sådan där finnig nyexamerad körkorts tagare som skulle stajla på parkeringen med att lägga i ettan och ge järnet på parkeringen. Maken fick släppa allt han bar på och slita tag i Rasse och själv hoppa åt sidan. Killen fick stopp på bilen med nöd och näpe, var tydligen rätt skärrad. Maken vart så förbannad att han gick fram och sparkade in killens framskärm. Men stålhättade skor kan man göra mycket skada. Killen vågade inte hoppa ur bilen. Tacka fan för det. Tror maken skulle slagit ihjäl honom på fläcken. Personligen skulle jag ha gjort likadant. Är så jävla trött på dessa snorungar som kör omkring utan vett och förstånd. Å när någon jävel kör som ett svin på en parkering där det går folk och barn...

Natten till julafton så fick sonen en sådan där jävlig slemhosta. Han spydde ner våran säng. Å så feber på det åxå. Han spydde ytterligare natten därpå pga sin hosta. 40 graders feber om nätterna. Nu är en annan dunder förkyld åxå.

Men i övrigt så var det en ok jul. Vi lyckades få makens bror att vara tomte. Julen var räddad! Ungarna var nöjda över sina jul klappar. Dottern fick bla. ett stort skötbord med div. grejor till sina dockor. Sonen fick en sladdstyrd Falk brandbil som kan spruta vatten från slangen. Båda dessa grejer var väldigt uppskattade. Och trots att jag och maken sagt att vi inte skulle köpa julklappar åt varandra så hade han köpt till mig i alla fall. Metallicas nyaste cd och en platt tång. Hade faktiskt tittat åt bådas håll så de är väl uppskattade.

Annars så har det inte hänt speciellt mycket de här dagarna då man legat som ett mähä i sängen. Idag ruskade jag liv i mig och åkte iväg till Apoteket och handlade div. förkylningsartiklar. Tittade in på KappAhls å så in och handlade på Hemköp. Sedan var jag helt slut och åkte hem. Nu försöker man få ordning på allt efter julen. Tror jag skall vila lite till i sängen...

Ha en fortsatt trevlig helg!!