Kan man lugnt säga att jag är just nu!! Vad är oddsen?? Hur kan allt drabba mig!!??

Kära "tanter" om ni inte hör något från mig imorgon så har jag antagligen fått en "kramamigsjälv" tröja och sitter på Beckonberga i en vadderad cell och svamlar obegripliga ord som ingen fattar.

Varför???

Som ni vet så har en knickelidick stått och tvättat kåken idag inför målning sön-tis. Vi flydde fältet imorse och jag och dottern spenderades dagen med picknick, vänninor och barn. Varmt!!! Men vi hade det kul vid den otroligt fina nyrustade lekparken i Arboga. I all ära fick vi låna svärfars otroligt slöa vöglo 740, då maken, kompis och Rasse åkte i vår bil och tittade på modellflygplan. Gissa om man var svettig efter att setat i den!!!

Tänk vad skönt att komma hem vi 18.00 för att slänga in den sista tvätten inför morgondagen, duscha och dricka en kopp the innan man satte igång och packa.

Men vad nu då???? Inget vatten???!!! Ingen trasig säkring, pumpen låter inte???

*eko i kranen* Misstankar börja flöda.... Brunnen är tom?!

Ringer käringen vi hyr av.. "Nä, nä brunn är djup, ingen chans."

Får tag på han som tvättat kåken. "Jo, vattnet försvann, tror minsann brunn är tom. Ja, jag har ju haft vattnet konstant på mellan 10.00-17.00".

Rörmokaren över telefon: "Låter på beskrivningen att brunn är tom".

Maken: Har vi inget vatten imorgon så får vi skippa resan, inget att göra åt. Släpper inte in dem här medans vi är borta! Jag:

Nu efterhand ser det ut som vi i alla fall kommer iväg imorgon. Jag bönar och ber på mina bara knän!! Pleeeeeeeeeeeeeeese!! Vattnet kommer ur kranen, hoppas verkligen det finns tillräckligt för tvätt imorgon!! Var och hämtade två petflaskor med vatten från grannen så jag kunde få mitt lugnande the ikväll och kaffe imorgon.

Nu skall jag fortsätta med packningen.... gokväll..