Äntligen kom solen tillbaka och igår slängde jag mig på gräsklipparen. Första gången för iår. Ja, gräset var högt, men nu vet jag med säkerhet att jag lyckats grävt bort nyskott av björnlokor i gräsmattan och att vitsippor och gullvivor fröat av sig. Sedan har det ju regnat konstant i 3 dagar..

I 200l akvariet med diskus fortsätter röjandet. Diskusarna verkar tänka på annat än att leka. Mer aktivitet här sedan skalarpar och corysarna flyttade hit. Mer harmoniskt känns det som.

Hoppas på att det fina skalar paret i 54l kommer flytta snart. Jag har annons ute på div. fiskar som vissa kanske sett. Räkorna försvann nästan direkt. Har precis fångat 10st + 3st smååååå cr räkor. De ligger nu i en bunke m. javamossa i väntan på att paketeras och skickas. Upptäkte att jag lyckats pantat alla falskorna. Så jag måste vänta på att maken kommer hem så jag får åka upp och handla en liten drickaflaska. Hinner de inte med posten idag får de glatt vänta tills imorgon.

Avlivade den minsta skalaren i förrgår. Usch.. tycker inte om att göra sånt, men den var rätt fenbiten och den stod uppe vid ytan och såg aldeles borta ut. 3 svarta skalarer kvar i 112l karet. Dessa kommer jag antagligen ha kvar. Sedan beror det på om någon är intresserad av skalar paret som är hos diskusarna. De är ju där i på tillväxt pga av sina fenor. återstår att se vad jag gör med dem. Trode nästan att det skulle vara fler som var intresserad på chokladmalarna, men inte en enda har hört av sig om dem. Jaja...

Städning på shemat här hemma. Tvättat en maskin tvätt som skall hängas. Diskar och skall damsuga... men fy, det är ju så tråkigt. Måste ju göras i alla fall...

Ha det gott snookers!