20L burken.
Den minsta grodan hade simmat bakom pumpen och fastnat i en springa till själva pumphuvudet igår och drunknat. 2st kvar.
Zebrafiskarna verkar trivas och ser ut som de leker. Ancistrusarna far runt som tossiga småbarn.
2½l vattenbyte igår.


54L karet.
Här är allt som vanligt förutom att 2st Atyopsis moluccensis verkar kära. De går tätt intill varnadra, äter tillsammans och verkar sitta och sova med varandra. Den ena är liten den andre är stor med tjockt arsel. Kan det vara nått på G här tro?? Just nu ser jag dessutom 2 galaxyn slingra sig om varandra. Men jag tror inte det kommer bli något av den ev. avkommorna.


200L karet.
Allmänt överbefolkat akvarium som jag faktist tröttnat på. Det här akvariet känns mer som ett påfund av maken med en äcklig fisksoppa i. Finns liksom ingen logik i det hela...


Har setat och granskat lite på Goldmedlemmarnas akvarium och beslutat att lägga ut mina akvarium. Dock blir jag lite frustrerad när jag hållt på med detta. För det första blir jag utloggad stup i kvarten. För det andra kan jag inte "ta bort" fiskar/växter som jag råkat satt dit fel som finns med i zoopets artregister. Jag råkade nämligen klicka i guldancistrus i 20l karet som då eg. skall vara den vanliga bruna. Jag har inte behörighet att ta bort den ur mitt register. Tycker jag är skit. Måste jag kontakta Christian varje gång något av dem måste tas bort?? Jaja här är i alla fall 2 av akvarierna som är sågott som färdiga i sin handling.