54L akvariet:
På 2 dagar har 2 moluccensis hoppat ur sina skal, så nu har alla 4:a ömsat en gång i min ägo.
Galaxyrasbororna har blivit lite mer skygga när det tillsattes fler. Hoppas de kommer på att jag är inte farlig. Det är ju jag som kommer med maten.
CR-räkorna måste sakna hjärna. En sitter några cm från utblåset på ett växtstrå och fönar tentaklerna. En annan simmar runt och verkar ha gått vilse, de andra 3 sitter lugnt på roten och plockar lite. Men de är bra söta ändå.

200L karet:
Skalarerna varkar åxå sakna den där saken bakom pannbenet. De tror att så fort man går förbi akvariet får de mat. Man hör dem skrika med sina heliumröster: matmatmatmat!! och gnuggar sina näsor på rutan. Och vist får de några flingor. De är ju så små... I det här karet utfodras det med frusna mygg/artemia på morgonen och lite flingor/algpiller kväll.
TT-pilnäbbarna blir fetare och större för var dag som går. Corysarna flummar runt som vanligt, ancistrusarna är hemliga liksom choklad-, och pricka knorrmalarna. De där fula eupterusarna fortsätter gruffa i sin grotta. Minortetrorna färgar upp akvariet med sin röda prakt. Mycket vackra!!
Måste faktist erkänna att det var rätt skönt att göra oss av med eldbukarna. De började vara så jävliga mot allt och alla. Men skalarerna är fortfarande ingen favorit precis. Jaja..

Vattenbyte idag i båda karen.

Önskar Er alla
Gott Nytt År!!
Vi ses nästa år!