Snö.... ännu mera snö. Snöat hela dagen. 10cm nysnö och än en gång skottat gården så man är som ledlös. Hmm.... vart f*n är maken????

Sjukt...
Det har hänt så mycket i min lilla tillvaro så man vet knappt i vilken tåt man skall börja i. Jag har inte haft många timmars sömn denna vecka. Dels pga ungarnas uppvaknande om nätterna och dels för något som hänt inom min närmsta väns familj. Det är helt sinnes sjuk vill jag lova och här ser man bristerna i polisens arbete (aldrig haft förtroende för dem för övrigt). För att göra saken kort: Väninnans bror hjälpte sin bästis att bygga ett hus sommaren som var. Som tack för hjälpen drog kompisen över hans fru!! Hon i sin tur tyckte att det var ju helt ok med ett förhållande vid sidan av, men det tyckte inte min väninnans bror. Efter mycket om och men så skrev hon på skilsmässopapprena strax innan jul. Nu är det så att lilla damen fått psykspel. Hon har försökt fått honom att misshandla henne genom att slå på honom inför deras 2 små barn!! I början av veckan så åkte kvinnan till hans systers stuga, var på hon trodde han bodde för tillfället, och krossade en ruta och gick in, täppte igen avloppen i handfat/diskho och lät vattnet rinna, hällde ut en flaska Jäger över vita tygsoffan, golv m.f. ställen, högg sönder dator m. yxa, lämnade sedan yxan liggandes på hall golvet, knivhotade 2 grannar som såg henne slå sönder rutan på kåken... och åkte sedan till sitt jobb. Polis tillkallades. Det dröjde ett bra tag innan de kom. De hade fått ett annat ärende på vägen dit. De inspekterade skadorna, svamlade om något "så typiskt skilsmässo handling", fick information om vart kvinnan befann sig men skrev inte upp uppgifterna. När klockan var närmare 16, 4h senare var kvinnan fortfarande på fri fot! Kvinnan i övrigt har hotat resterande familjemedlemmar eftersom maken fick lov av socialen att ta barnen och "gömma dem".

Dagen innan fick Christine Schürrer sitt straff. Är denna tragiska händelse inte tillräcklig!! Finns det inga varningsklockor som ringer i huvudet på polisen vid dessa händelser?? Att de inte åkte och plockade in kvinnan direkt på arbetsplatsen!? Jag fattar ingenting...

Sjukt igen...
Här hemma så är vi förkylda. Barnen äter penicillin för öronvärk. Personligen är jag totalt mör och har inte haft någon speciell ork alls de sista 2 veckorna. Vart mycket far och fläng och inte mycket till hjälp har man fått. Barnen är ju rätt påfrestande med när de är sjuka och har feber. Sonen skall klänga på en hela tiden när han är sjuk. Skönt att de är så gott som friska nu i alla fall.

Var för övrigt och hälsade på ett par bekanta i Örebro i lördags. De har köpt nytt hus och nu var det invigning. Vi bjöds på saligt god oxfilé i prästostsås. Vi åkte därifrån vid 00.30 och gissa om det snöade!! Oplogat dessutom. Jag hade ca 10 mil att köra hem och det gick sakta, men säkert hem. Var riktigt skönt och super trevligt att komma ut och träffa lite folk när man setat inne nästan en hel vecka.

Oj.. inlägget är redan långt... och det har hänt 3ggr så mycket till...

Bara en notis så här på kvällningen... Barnen sover, det är tyst, jag hör mina egna tankar!! Wow... Det är så skönt!!

Övriga notiser:
*PV motorn är klar och stannade på endast 2500:- hos Ståls (inte räknat med div. packningar m.m. då).
*Jag vill ha en snöslunga...
*Jag hatar min skrivare just för tillfället... tar det en annan gång...
*5 åringar har jävligt mycket frågor. Någon som var vart OFF-knappen sitter?
*3åringar är specialister på att skrika BAJS upprepande gånger när man som minst vill höra det (affärer, gatan, middagsbordet...)
*Alla fiskar mår prima i "mitt" lilla hus.

Nu skall jag plana ut i soffan framför brasan med en kopp the och en mörk chokladkaka och fortsätta läsa Snabba Cash. Nä, inte ens den boken har jag orkat ägna tid åt!!
Kramizar!