Karlar är nog det mest fövirrande som finns på denna jord. De kan liksom aldrig bestämma sig..

Idag begav hela familjen sig till Västerås. På vägen dit mummlade maken fram att vi kanske borde göra oss av med eldbukarna. Jag satt: Vadå, göra oss av med...?? Jo, skaffa oss något annat. Som vadå?? Tja... skalarer kasnke??
Ingen mer diskution.

Snokade runt på Rusta och handlade oss en bordsåg. Sedan bar det av till någon fyrverkeri säljare intill Billiga Nisses. Man måste ju har raketer till nyår!! Sedan bar det av till Royalzoo där jag hittade några söta Chrystal red räkor. Köpte 5st och till det stora akvariet införskaffades 20st blodtetror. De var riktigt röda och fina. På vägen hem började så svamlet om eldbukarna.

Jo, det slutade med att jag stog och rev halva karet för att fånga upp de 7st eldisarna när vi kom hem. Skall åka och byta dem eller så imorgon. Vad det blir??? Antagligen skalarer... Vill ju inte stressa ihjäl de nya tetrorna imorgon, så eldbukarna ligger nu i en hink med en liten cirkulationspump i. Försökte få med de däringa fjäderfens synodontisarna... men nej...

Vidare till det lilla akvariet. Allting flyter på fint här. Vattenbyten har hållt värden i shack. Inga döddingar här. Galaxyna blir fetare och finare för varje dag som går. Klippräkorna verkar inte heller gå någon nöd på. De nya invånarna, chrystal red räkorna, for omkring som galningar men satte sig snart till ro och grejade på roten. De är riktigt kul och farsinerande att glo på dem. Lyckades faktist tom fota dem!! Slängde ner en liten bit algtablett för att se om de kom fram. En av dem försökte tom simma iväg med den. Hahaha!! Det gick inte så bra..

Nu skall jag gå och vara social. Ha det gott!!
Bifogade filer