Huu.. här har det vart ett riktigt hejdundrande oväder. Det har regnat.. då menar jag REGNAT här i Kolsva så jag trott att huset vi bor i skulle halka ner för slänten... I Virsbo, endast någon mil här ifrån gick en tromb in och slet av hustak och knäckte träd! Här har det blåst på ordentligt i några dagar. Igår var det då faktiskt vackert väder, men fortfarande blåste det hårt. Mot em. kom så de kolsvarta molnen in över Köping och Kolsva... Det vart fullkomligt kolsvart mot kvällningen.

Under gårdagen planterade jag ut tagetesen och några solrosor i rabatten som jag förodlat i krukor. Hoppas verkligen inte att det blir smällkallt nu så de dör! Kunde inte ha dem kvar inne.. solrosorna tog upp hela fönstrena!! Penséerna i urna och blomlådor blommar för fullt!! Verkligen vackra och det kommer bara mer och mer blommor. De var verkligen av bra kvalité dessa penséer. Såg att blomsterlandet hade rabatt på 6pack lobelia (14.90:-/box). Kanske skall jag köpa någon större perenn med.. Astilbe kasnke?? Gräsmattan frodas i alla fall förfullt.. ty gräsklipparen har gett upp och måster servas.

Ahh... planerar lite till ett ljusparty jag skall ha 1 juni. Det kommer kanske 10st personer.. kasnke någon till.. men vad skall man bjuda på??!! Vanlig tårta och kaffe?? Eller skall jag ställa mig och baka 7 sorters kakor?? Hmm..

Akvariet fick sig ett vattenbyte igår. Rensade en av växterna på blad som mina ancistrusar verkar tycka är jättesmarrig att äta upp. Gödde med gödning.

Och ja..som grädden på moset har min lilla son blivit förkyld med... *suck Tar det aldrig slut!?