Hmmm... så har ännu en helg gått.. Rullar på så snabt nu för tiden.

Lilleman tassar omkring som vanligt och härjar som bara han kan. Väldigt skönt att han repade sig relativt snabt. Dock tappade han en hel del i vikt stackarn. Så det blir lite extra flott i maten till honom framöver.

Fredagen.. mins jag knapt vad som skedde.. Jo, lite trevlig hemakväll för en gångs skull! Kan ju behövas det med. Våran gamla Opel Zafira -00 är ute på annons. Håller på att styla upp den lite.. Den behövde sig en ordentlig tvätt, både inne och ute. Så det har vi väll eg. hållt på med hela helgen. Någon som vill köpa den??

Lördagen var jag över till min väninna och fikade under dagen. Pratade hundar, framför allt Wheaten terriers som hon själv har 2st av. Dessa hundar är allergivänliga och hela min familj kan umgås med dessa hundar. På denna kennel http://www.pepitahills.se/ har jag hittat en underbar liten herre!! Han är inte rasstandard då han har brun nos och bruna tramdynor, men ack så grymt söt.. och villket psyke!! Vill ha.... Men att övertala min make är ju en annan femma... Tyvärr har en av väninnans tikar fått någon egendomlig sjukdom. Hela just den kullen har samma symptom!! Om det kan ni läsa här: http://www.zoopet.com/forum/showthread.php?t=103904
Vi vill verkligen försöka lösa detta mysterium!

På lördagskvällen hade vi främande, åt gott och tittade på schlagern. Men vi var alla överens att detta var verkligen ett stort fjasko!!!! Jag skulle nog säga: gay, glitter, parodi, sömnmedel och trams. Tummer ner för årets schlagerfestival.

Söndagen lämnade vi ut ungarna till ett par kompisar medans vi försökte hinna klart med opeln som skall säljas. Ett hällregn satte stop för det. Så halva bilens städning och även polering är kvar att göra...

Fiskarna då. De simmar omkring som vanligt. Ancistrusarna har gjort smul av en växt som jag inte minns namnet på. En annan finbladig växt har de röjt satan i, så det är bara bladen som flyter omkring just nu av den. Pansarmalarna som består av 3 herrar och en hona.. Tja kåta små odjur det där... En ancistrishane ligger i en grotta och är hemlig.. kanske bebbar på G?? Han och honan har vart väldigt gosiga och kärvänliga. Annars så händer inte mycket här. Skall snart åka och handla mer växter i alla fall. Lite från akvariet i alla fall!

Ha det gott!!