Oj oj oj.. vet inte riktigt var jag skall börja... Denna helg har minst sagt varit hektisk!!

Fredags.
Vi har en tid funderat på att byta vår zafira buss mot ev. något mindre, snålare alternativ. Behöver vi verkligen så stort utrymme som opeln ger??? Sonen sitter ju i en sulky och dottern föredrar att gå. Ja ja... har endast tittat runt lite på olika bilfirmor efter något skapligt. Peugeot i Västerås hittade vi ett fint alternativ. En 307 -07. Vi åkte hem klurade.. Sedan gick dagarna och i fredags lämnade jag av dottern på dagis och åkte in till Köping och tog en fika med väninnan. Sedan skulle vi bege oss hem till henne när mobilen ringde.
- Är du på väg hem?? Vi skall åka till Västerås och titta på en bil!! Om en timma skall vi vara där!! Maken hade hittat en opel zafira -04 på blocket som han ringt på. Sagt och gjort, hem och hämtade upp karln och ilade snabt till Västerås.

Bilen var riktigt fin! Vist fanns det någon repa, stenskott och något som behövdes bytas, men ingen bula och inredningen såg nästan orörd ut!! Gick fint gjorde den med. Och blå metallic... mmm... Det blev ju så klart affär.

Nu var kl ca 12.30... Hem till Kolsva (ca 5-6mil) och hämtade dottern på dagiset (som eg. slutar 14.00) in till Köping på banken och fixade papper och pengar, tillbaka till Västerås (banken stänger kl.15.00 där) för att göra upp med ägaren om det sista med papper, pengar och självklart hämta bilen!!

Så.. hrrrm.. det blidde en 4 årsmodeller nyare zafira i slutändan. Jag är så NÖJD över denna bil.

Lördag
Denna dag byttes olja och filter på den nya bilen. Ville göra det även om oljan såg ok ut i motorn. Luftfilter byttes med. Men det var makens jobb.. Själv släpade jag ungar till Köping på lite shoping åt mig själv. Har inte köpt något åt mig alls på sistone i klädväg... Bara till ungarna. Tja.. hittade underkläder, hårfärg och en mascara. Notan vart inte många hundralappar. Fikade med ungarna och åkte sedan hem och lekte lite med barnen på gården. Rensade lite ogräs på grusgången.. Rasmus rensade de ny planterade panséerna på blommorna.. Sedan vart det vattenkrig mellan barnen.. så de fick säras, gå in och duscha då de började frysa eftersom det inte var speciellt varmt ute.

Kvällen kom och vi fick hem gäster. Bjöd på grillat så klart. Trötta barn fick gå och lägga sig. Men Rasmus var inte så sugen på nattivällingen.. Jaja.. han har säkert ätit massor av onyttigt och är säkert mätt efter maten som blev lite senare än vanligt. Tji fick jag....

Söndag
Rasse sov något längre än vanligt idag. Ok, det blev ju lite senare än vanligt. Han ville ju vara med och leka ju. Men han var ovanligt grinig och bökade runt i sin säng när han vaknade. Tittade till honom... och han hade spytt ner sängen.. Kasnke blev lite väl för mycket för stackarn igår. Men nej, han har spytt som en gris hela förmiddagen. Nu sover han.. stackarn måste vara helt slut. Pratat med läkare och de trodde det var vanlig magsjuka. Så nu ger man han sockervatten lite då och då... Maken och dottern lämnade huset. Hon har för mycket energi för stackars Rasse. Hoppas vi andra klarar oss... hatar magsjuka!!

Nu skall jag ta hand om tvätten.... Ha det gott alla snookers!!