I fredags höll jag på ute i trädgården. Rensade lite i plommonträdet, vet-inte-vad-det-är-trädet och i äppelträdet. Plommonträdet ser nu ut som ett träd och inte en giggantisk buske på stam. Rensade lite sly med, men vad trött man blir av att springa runt med en vanlig såg. Tar ju på krafterna. Skall låna faders motorsåg.. när jag har lämnat tillbaka trimmern vill säga. Haft den sedan höstas.

Upptäckte att påskliljorna tittat upp med hela 6cm. Hoppas bara att de tålde nattens och morgonens snöoväder. Imorse låg det ett vitt snötäcke över Kolsva. Man vart lite . Hallå.. det har ju vart vår nu i en vecka!!! Men snön är nu så gott som borta, skönt är det.

Fåglarna tror jag har pilsknat till lite mer nu, för de är som galna där ute. Det kvidevittrar fullt i hallonsnåret. Såg några svanar flyga förbi för nästan en vecka sedan. DÅ är det vår anser jag.

Fiskfronten.. tja.. inte mycket händer här. Hoppas på att kunna åka och handla lite växter i veckan som kommer. Diskushonan verkar ha slutit fred med ghosten i alla fall. Något positivt.