Kan man lugnt säga! En snöslunga står på min önske lista!! 40cm snö är ingen lätt match för korta korpulenta mig Att ta sig till vedboden var inget kul i söndags...

Bytit 40% vatten i karet idag. Värdena börjar stabilisera sig efter allt krongel. Men inte en enda fisk eller mal+ghost har dött. Det är jag glad och tacksam över! Pidgeonhonan har det tråkigt nu när hon inte har någon att hacka på så ghosten har blivit hennes mobb offer. Tur är så håller han sig i sin grotta under dagen och dyker endast ut efter släckning. Men han brukar titta ut med nosen ibland och då motar hon direkt. Hoppas det blir bättre framöver när man planterat lite växter och fixat resterande i karet. Hanen simmar lugnt omkring som vanligt.

Jag hade en så konstig dröm natten som var. Drömde att mina ancistrus lagt ägg på pumpen och dessutom hade en massa yngel! Mina pansarmalar lekte som bara den och ghosten åt glatt upp äggen. Diskusen stod och vaktade, men jag kunde inte "se" om de hade ägg eller inte. Sedan vaknade jag och trode allvarligt att det var så. Men till min besvikelse så var allt som vanligt i karet.

Nej, nu skall jag ta och lägga mig. God natt!!