Jo, ni kan aldrig ana hur det ser ut hos mig just nu!! Ett 205l akvarium fortf. i kartong i hallen, tillsammans med ett ton leksaker, högtalar kartonger i v-rummet, ett halvfyllt akvarium med sura diskus, ännu mera leksaker i köket bulldeg på jäsning och själv är jag dunderförkyld. Ungarna ränner som galningar och gnäller, de har åxå en dos av förkylningen. Hade städat, torkat golv osv. för endast 2 dagar sedan. Upptäckte till min förvåning att ALL saffransbröd var slut i frysen, så det var ju bara att ställa sig och baka nytt idag. Bakade även en mjuk pepparkaka m. lingon i i morse. Endast 2 dagar kvar till jul, känns inte som det. Inga juliga sånger på radion, ingen snö... Hmm.. undrar jag om julen någonsin kommer vara som förr? Man känner sig mest deprimerad nu för tiden.. något som går?

Akvariet ja... ingen har hämtat det. Är väll kanske inte rättan tid att sälja det kanske. Det nya på endast 205l är det tänkt att det skall bli endast de 2 pidgeon som skall gå i det tillsammans med lite malar och ev. ett stim med någon vacker tetra. Melonerna hoppas jag på att få sålda, villket inte verkar vara det lättaste. Med tanke på pris jag gav är jag inte intresserad av att "skänka" bort dem.

Ormen står kvar... Finns det verkligen inte någon där uta som är villig att ta hand om min gamla herre. Priset är ju inte det viktigaste om jag vet att han får det kanon. Just nu hinner jag knapt ägna en tanke åt honom och hans "nya hem projekt".

Nej, nu skall jag gå och baka ut saffransbrödet...