Igår ringde det en kille och ville köpa akvariet. Och han skulle ha det promp idag! Efter att vi förklarat att vi inte hade något kar att lägga fiskarna i just då och ett måste beställas, så kom vi överens om att få låna ett kar á 140l av knickedicken och han kunde hämta vårt i dag då. Imorse började så evakuering av vatten, pump, grottor m.m. och fiskar. Ringde även till "vår" akvariefirma och hetsade om ett akvarium m.m. och lyckades få det komma tills imorgon (tisdag). Kl 13 skulle vårt akvarium hämtas. Fiskarna åkte ner i hinkar så länge.

Kl 13.30 stod vi där som fån och undrade vart fan han var! Så efter ytterligare minuter ringde min make upp för att se om han var på G. Sambon svarade: -Nej, han är sjuk och ligger och sovar!! Hämta imorgon? Maken svarade: Ja, men det är ju inte så bra med tanke på att våra fiskar ligger i hinkar just nu... Vi leker med över 10.000:- här. Men hon skulle ju i alla fall meddela honom när han vaknade!

Tiden gick, vi fick fylla upp karet 2/3 igen, fiskarna mådde inte så bra i hinkarna. Lade ner syrestenen och koppade i fiskarna. Fan villken chansning!!! Än så länge är det endast en av mina romstinna metalpansarmalhonor som verkar ha tagit skada av krongel. Hon har antingen svalt massor av luft och kan inte riktigt kontrolera hur hon skall simma.. eller så är simblåsan paj. Diskusarna verkar, peppa peppa, inte så betagna av händelserna idag. Men om någon av mina fiskar dör kommer personen i fråga att få pnyta dessa dyra kronor.

Ja, sedan ringde maken igen till killen.. Inget svar. Efter ett tag fick han ett mail om att köparen var sjuk.. och desutom inte hade pengar!!!!!

Så nu går jag med spänd väntan på om killen dyker upp eller inte, för hur som helst så fick han lösa fram pengar på villket sätt han ville och hämta skiten ikväll!! Är så JÄVLA förbannad på dessa pratkvarnar!! Och jag går även spänd över hur fiskarna skall klara av allt bök!

Mer kommer....