Idag har jag irrat omkring efter födelsedagspressenter åt min kära make. Vad ger man en karl som har typ ALLT! Modelflyget är ju liiite för dyrt för att köpa något vettigt, och dessutom har jag inte så mycket hum om vad som är bra och vise versa. Gick in på KappAhl´s och köpte kalsonger och långjolingar. Snokade självklart runt barnkläderna med. Gick även runt i andra affärer på jakt efter något mer. Strumpor var det ja... men va f*n.. finns det inte mångpacke svarta tubisar någonstans!!! Jo! på Intersport 10-pack för 120:-. Sedan bar det av till systemet för att titta efter någon god whisky. Skottsk "islay" whisky (den rökiga varianten) var det ja... Det finns inte så mycket i sortimentet i Köping. Men efter val och kval så blidde det en Caol Ila 18 årig. Han har haft den 12 åriga förut, så det borde bli bra. Annars j****ar... den kostade nästan en 500ing!!

Det verkar som om våldet trappas upp i Köping. Idag när min väninna tog ut pengar vid minuten på stan var det trevligt blodigt precis nedanför automaten. Hmm... finns det ingen som sanerar sådant? Jag menar, folk tar ju ut pengar dagligen där. Det finns ju de som inte tål synen av blod, och vad skall barnen tänka på?! Det har vart oroligt en längre tid nu. Flera misshandelsbrott har skett. Även mitt på ljusa dagen! Vart är polisen?

Här hemma har det bakats bullar och kakor tills imorgon. Tur att det inte kommer så många. Hans sida är inte stor. Jag hoppas han blir nöjd med pressenterna.