Igår tog jag mig en sväng in till Köping för att vandra omkring och glo i affärer. Skulle se om jag hittade nått vettigt till mina barn i klädesväg. Rasmus har växt ur alla sina bodys och Tindra behövde nya strumpor och byxor. På Kappahls hittade jag en super söt ljusblå shorta till Rasmus som hade kostat 140:-, men var nedsatt till 69:-. Enda ex kvar och i storlek som passade honom, självklart åkte den med till kassan. Sedan på Lindex hittade jag mjukisbyxor åt Tindra som var märkt med "tag 3 betala för 2". Vad bra! Strumporna jag hittade var märkta med exakt samma etikett!! Så jag travade glatt till kassan och skulle betala.. Hmm.. det där stämde inte!!
-Ursäkta, men nu blev det väll lite fel?!
-??
-Jag fick betala för mycket, det var ju tag 3 betala för 2?
-Nej, det gäller inte strumporna.
-Men de är ju märkta med exakt samma märken och det fanns ju inget som talade om att det inte gällde enbart stumporna, dessutom stod ju dessa med kläder och strumpor tillsammans! (Tog fram kläderna och strumporna och visade märkningen)
-Hmpf.. (hjärnstillestånd) jaja.. låt gå för den här gången då.

Kände mig riktigt glad när jag gick ur affären. Syrran klagade på mig att jag var elak som gjorde sådär. Men va fan, är de märkta så, så är det ju det som gäller!!

Strosade runt och gick in på leksaksaffären med. Och där hittade Rasmus en riktig rolig sak. Med ratt och knappar som lät. tror det var någon form av gåställning.. 600:- Ja ja.. vi får se framöver hurvida den kommer hem eller inte. Men mamma var glad! Har rattade på ratten som en riktig raggare!!