Hej på er.
Inbillar jag mig eller har det börjat ljusna på eftermiddagarna?
Brukar skynda mig hem med andan i halsen de dagar det är min tur att ta in hästarna, men idag så tyckte jag att det märktes skillnad. Det var inte kolsvart kl fyra, det riktiga mörkret började vid tjugo över,,,,, Och då vart det ändå en mulen dag.
Underbart när vi går mot ljusare tider, våren är nog det mest underbara jag vet.

Har vågat rida min rally räka (tränarens namn på hästen) några dagar nu, och jag har faktiskt lyckats sitta kvar alla dagar.

Konstaterade även att körsbärsräkorna i jobb akvariet hade blivit betydligt fler, har alltid haft mina räkor tillsammans med fisk, likaså i jobbakvariet men ändå överlever alla räklingar.

I det stora akvariet har jag inte sett MR X (dvs hemliga räkan) något mer.

Men samtidigt är det svårt att se något när scalarerna anfaller rutan, dom har återigen lyckats att få frisimmande yngel. HÄftigt att se en liten klump med yngel simma omkring. Och föräldrarna är verkligen duktiga, dom passar dom stenhårt, avviker någon så simmar dom och hämtar dem och spottar tillbaka dem där de skall vara. Kan dock krasst konstatera att de andra scalarerna börjat tröttna på detta fertila par. Inget kul för dem att vara förpassade till ena hörnet av karet så mycket. Jag behöver nog ett kar till ifall jag skall behålla mamma och pappa scalar... Får börja bearbeta make :=)
/B