Zoopet - Okategoriserat - Bloggar
Zoopet


Artbeskrivningar för affärer | Bli vanlig medlem | Bli Goldmedlem
Visa RSS-flöde

Okategoriserat

Blogginlägg utan någon kategori

 1. Utflykt till Eskilstuna.

  Jag har hört talas om en akvariebutik i E-tuna som ska ha lite allt möjligt och framförallt sådant som man inte vanligtvis ser i vanliga butiker. Med endast öppet två dagar i veckan så gäller det ju att planera. Så jag och dottern begav oss iväg i går em.

  GPS..
  ..har jag ju på mobilen. Adressen hittade den galant. Sedan var det bara att tuta och köra de dära 5,3milen. Men när man sedan är mitt i Eskilstuna får GPS´n frispel och tycker jag ska göra U-svängar överallt!! ...
  Kategorier
  Okategoriserat
 2. Tillkommit lite fisk

  Dotterns akvarium börjar likna ett akvarium. Var in till zoobutiken igår igen och kikade. Hon hade fått lite pengar av sin mormor i förtidig födelsedagspresent. Det behövdes någon växt till och så var hon ute efter en till kamphona. Men det blev 10 Neontetror Paracheirodon innesi och en Hygrophila corymbosa i växtväg.

  Så här ser akvariet ut idag.
  Klicka på bilden för en större version. 

Namn:	IMG_5885.jpg 
Visningar:	23 
Storlek:	240,3 KB 
Id:	73740

  Nykomlingarna verkar gilla algtabletterna lika mycket som "grisisarna". ...
  Kategorier
  Okategoriserat
 3. Nytt år, nya möjligheter!

  Tror vintern kom av sig lite. Även om temperaturen ligger runt nollan så är det snöfritt på marken nu. Idag blåser det rätt ordentligt och jag har vart ute med sonen och jagat ett modellflygplan. Att man förklarat att det GÅR INTE att flyga ett litet frigolit flygplan i nästintill storm... så måste man ju testa. För mamma kan ju ha fel.

  Ett kast, ett plan på total vift på en hel "fotbollsplan" och vips far planet iväg till grannen, med 30cm marginal höll det på att dunsa ...
  Kategorier
  Okategoriserat
 4. Dan före dopparedan!

  Nu är det nära!!! Och snö har vi också fått. Lite grann men tillräckligt för att känna lite julstämning. Bilden tagen nu under morgonkvisten.

  Klicka på bilden för en större version. 

Namn:	DSC_1094 (1280x699).jpg 
Visningar:	3 
Storlek:	91,8 KB 
Id:	73299

  Barnen var ute nästan hela dagen igår och gjorde snögubbar, snölykta och något som är början till en borg. Ja... borgen är inte mer en ca 10 cm hög kant... Hehehe! Men de hade kul! Fast en av snögubbarna gillar jag inte riktigt... Den står och stirrar upp mot sovrumsfönstret... Creepy!
  ...
  Kategorier
  Okategoriserat
 5. Det tar sig!

  Kamphanens fenor växer snabbare än vad jag trodde de skulle göra. Från att knappt existerat på rumpan (en bit var nästan helt borta ända in mot stjärtroten), så ser han ut så här idag.

  Klicka på bilden för en större version. 

Namn:	DSC_1070[1].jpg 
Visningar:	7 
Storlek:	76,2 KB 
Id:	73240

  Klicka på bilden för en större version. 

Namn:	DSC_1069[1].jpg 
Visningar:	2 
Storlek:	64,6 KB 
Id:	73241

  Han fick städat i dag i sin bytta och eftersom han hela tiden är i vägen så fick han vara i glaset så länge. Kelgrisen fick lite artemia idag och det var uppskattat.

  Nu är det inte många dagar kvar ...
  Kategorier
  Okategoriserat
Sidan 1 av 67 1 2 3 4 5 6 7 11 51 ... SistaSista


Om oss | Kontakta oss


Allt innehåll är copyright © Fohrman Aquaristik AB