Visst måste man få ha en så´n nå´n gång ibland .
Fast i lördags blev det hönökakebak och promenad och idag hälsade vi (syrran, mamsen och jag) på mormor på sjukhuset. Hon hade hittat på att gå och bryta lårbenshalsen 97 år (snart 98) gammal . Inte bra alls. Hon var trött, men kunde i alla fall prata lite med oss.

Fiskarna i 450:an verkar trivas som fisken i vattnet
Corysarna har värsta rejsen, får nog bli några till nu i fina blästersanden.
Teaniatusarna håller ihop hela tiden, ibland ute på promenad och ibland grävandes grotta under ena roten, skadandes för varandra. Dom verkar oxå trivas i nya karet och i nya sanden.
Thomasin och Nanochromisen é lite ensama. Thomasin kommer fram å fånglor på mig så fort jag kommer fram för att kika in till dom, inte blyg den inte.
Malarna går kvar i 180:an. Får göra ett ryck med dom till helgen tror jag.
Blir lite brydd om Ancistrushanen , som trots att jag sett några små frisimmande yngel inte kommer ur nöten. Kan han kanske ha ytterligare en kull där, eller é han bara lite väl mån om sina små.
Tanken är att när jag flyttat på dom fiskar som går i jobb-burken så kan småttingarna flytta ner dit för tillväxt ett tag. Så skall ju 180:an ner till jobbet och bli fikarumsakvarie i nya fikarummet (när det nu blir av).

Imorgon é det ridning igen
Hej hopp i galopp!!