...varje fräd'a åså varje pååååsk
Tur att man bjudit hem påskgäster så man får en anledning att göra ett litet städräjs
Guben åkte iväg till farmodern för att fira påsk med di små så då passade mamsen på att rensa lite i deras rum. Och solen gassade så gôtt så det blev premiär för utehänging av tvätten Sedan fick det handlas lite oxå och så lite risplockning och kaninbrusstädning innan det var dax för färd in till Scandinavium igen. Idag var det storastumpan som hängde på. Det blev busstur idag, dom har dra'tt om vår busslinje så himla käckt så att vi stövlar på bussen vid våran hållplats alldeles nära hemma och 13 minuter senare landar vi på korsvägen Asså det é ju helt kanon ju. Tidigare tog det ca 1 timme att ta sig den långa krångliga vägen ju. Fantastiskt att saker och ting inte alltid var bättre förr .
Å så när vi satt där och tittade på prisutdelning så ringde lillstumpan och tackade sin lilla mamma för städningen, var inte det gulligt så säg
Imorrn blir det fortsatt städning, lite förberedande matlagning och vattenbyte så att allt är snyggt och fint för gästerna samt att dom får nå't att stoppa i lilla maggen.
Ha're gôtt och Glaer Påsk på Eder