Hehehe... tiden rinner iväg känns det som. Jag hinner inte med! Det är så mycket runt omkring just nu... för att inte tala om bilrenoveringen... men den tar jag i ett annat inlägg. Nu skall det visas lite fisk bilder.

Några saltisar!


Drömkejsare finns på zoot jag arbetstränar på. Tycker de är fina men det finns andra arter som jag är mer förtjust i. Imperator är nog den som jag gillar mest av kejsarna. Jag gillar blåa fiskar. Och just denna kan man ju bli paralyserad av att titta på.


Muränan som också går i detta stora saltvattens akvarium är jag bra förtjust i. Tycker den är otroligt vacker.

Stjärnmuräna

Finns många individer i saltvattens akvariet som jag inte hunnit fota. Bl.a. något olika gobies, varav en jag tror är en Mandarinfisk. Den är i alla fall väldigt vacker! "Nemo" och "Doris" finns så klart där i med samt en massa andra arter. Andra individer finns med som räkor, gurkor, sjöborrar och stjärnor. Man har en hel del att upptäcka i det akvariet.

Och nu går vi från saltisar till Elo. Elmalen som också huserar på samma ställe som saltisarna. Vet fortfarande vilken exakt art h*n är. Någon som klappat denna sort? Hur känns det?


Och så mina egna fiskar och skaldjur från hemmet.

CR räka


Tigerbarb


Humlamal