Jag har börjat fixa smått med mina akvarium. Så här efter sommaren brukar de inte se så roliga ut. Första akvariet att renoveras vart 20l burken.

Här i går nu 5st crystal red räkor. Köpte någon växt som var snarlik vattenpesten, men mer finbladig. Javaormbunke, javamossa och flamemossa är de andra växterna här i. Funderar på att försöka få tag i några endlers guppy att tillsätta här i.


Diskus.
Det händer inte mycket här. Och ett nytt större akvarium... tja... kommer nog ta sig sin tid tyvärr. Dessutom gör golvet sitt här. Minns hur det blev med 450l som började stå på svaj. Var ju inget kul att plocka ner det och skaffa detta på 205l. Men diskusarna mår i alla fall bra. Så här glada är de att se mig när jag stoppar in huvudet genom dörren.

Alla fyra kommer farandes och tigger käk direkt. RT-hanen är en linslus.
Den dag som RT-hanen slänger in handduken kommer jag antagligen lägga av med diskus. Om jag inte har hunnit flyttat vill säga till ett hus som har ett ordentligt golv där jag kan placera ett akvarium på minst 1000l och ha VF diskusar i.

54l Ancistrus.
Ja... vad skall man säga. De två stollarna leker och leker och leker.... Och jag försöker möblera om lite för att förvilla dem lite. Men det hjälps inte. Här är ett av parets yngel som blivit så stor så det fått flyttat till 112l akvariet. Ca. 2cm.
Har försökt fotat de minsta, men de smälter så bra in i gruset tyvärr. Mobilkameran verkar bli lite förvirrad i de lägena...

I det andra 54l akvariet som jag flyttade de två vita ancistrusarna hittade jag i förrgår honan död. Vet inte om de han leka något heller. Vill inte störa hanen. Så det återstår att se om det blir smått här i.

__________________________________________

Eskilstunas Veterandagar..
.. var familjen på igår söndag. Det var riktigt trevligt och tur med vädret hade vi med! Det bjöds på flyguppvisning, marknad och så bilar i massor så klart. "Racoon" solbränna fick jag med... hihihi...

Och i morgon skall jag sätta igång med att slipa och måla fönster. Tja.. jag tycker det är trevligt att måla. Man ser ju hur bra det blir mot vad det är idag!!

Ha det gott z-petare!