Då var det dags!! Idag har jag mitt ljusparty! Skall bli kul att sammlas och ha lite kul Det tråkiga är att igår kväll.. (av alla dagar) fick jag samtal och sms att 4person inte kuunde komma och en vet inte hur hon skall göra. Det känndes lite taskigt att de hörde av sig så sent som igår kväll... Så imorse satt man i telefonen och raggade mer folk till kvällen. Lyckades få ihop ev. 5st. Lite bättre i alla fall.

Vad händer i akvariet då??? Igår hade jag i min rot som jag haft i blöt en längre tid. Fäste en liten javamosstuss som jag fått av en god vän och det blidde inte så tokigt. Slängde ner roten i karet i ett hörn och beskådade "konstverket". Vart helt ok. Det skall till högre växter nu, kasnke en rot till i lagom size med någon trevlig växt på och ett stim tetror. Diskusen simmar omkring som kung och drottning.. tror dock hanen är lite uttråkad. Tror han är lite för sävlig mot flickvännen som är en riktig satmara. Fotade dem när jag matade dem, handmatning och sedan släpte fodret så det sjönk till bottnen. Hon är riktigt glupsk och nästan attakerade glaset där jag satt med kameran upptryckt. Hon tyckte inte om att någon inkrektade på maten. Det blidde några bra bilder som jag kanske kommer lägga in i albummet framöver.

Ja vad händer hos björnlokorna då. Jo jag, allias "liekvinnan", har gått löst på dem med lien. Det känndes så skönt att sätta lien i dem... hmmm... låter lite psyko kanske... Men dessa är verkligen en stor plåga här på gården.

Nää, nu skall jag fortsätta städa... Ha det gott!!!