Idag när jag hämtade min dotter på dagiset visade hon mig sitt påskpyssel hon gjort. De hade sått gräs i en kruka förra veckan och idag hade de kardat.. eller hette det tovat?.. ett ägg av ull och lagt där i. Utav en liten pet-flaska hade de gjort tuppar. Som jag undrade vad de skulle ha dessa små pet-flasor till!!?? Det var jättesöta! Nått som kommer att sparas till framtiden. Själv har jag plockat videkissekvistar som barnen skall få sätta fjädrar i. Självklart skall vi måla ägg med!! Men det blir framåt helgen.

Påskhelgen blir nog lugn. Svärfar och svåger kommer hit på lunch. Dock tänker jag inte göra det klassiska påskbordet. Det blir lite plockmat och oxfilé med någon form av potatis. Kanske skall man göra någon smarig påskbakelse med!! Mmm...

På fredag har vi lurat hit svågern för att hjälpa oss med röjning av sly, hallonsnår och en rejäl brasa. Det skall bli så skönt att få ordning här på gården.

Och fiskarna då... Tja.. Idag hoppade jag av lycka när jag tittade in i akvariet.. dock vart lyckan kortvarig. JAAAAA!!!! Diskusarna har lekt!! Ägg på doppvärmaren.. av alla ställen. Men.. vid närmare titt så var det bara luftbubblor. Antagligen bildade från igår efter vattenbytet. *suck Skall nog skaffa riktigt lekakvarium för att försöka få de däringa surtrularna att leka.