Ja, då har man röstat. Inget märkvärdigt egentligen, men jag bönar och ber att M inte plockar hem detta!! Tänk om vi hamnar i en liknande kris som Sverige gjorde efter deras förra styrning. Hujeda mig! Nu verkar det även gå mot högkonjunktur åxå, och det är ju bra. Jag kommer nog sitta spikad för mer info om valet. Och jag som hatar politik Så om ni hör någon vråla en massa fula ord när svaret kommer man inte vill höra så är det bara jag..

Idag har jag lagat en underbart god gratäng. Rotfruktsgratäng!! Den innehöll potatis, morötter, purjolök, lök, rotselleri, brockoli, salt vitpeppar och grädde. Mmmmmm.... Till det hade jag en ungs vitlöksmarinerad rostbiffstek och så beraneisesås. En mycket trevlig söndagsmiddag!

Skall byta lite vatten med.. om jag orkar.. Magen är proppmätt!!! Alla diskus mår prima och en av super red melonhonorna har färgat ut något otroligt!! Eg. skall de vara vita/gula på huvudet för att bli orange/röda på kroppen. Min hona har blivit knallröd och likaså huvudet. Fet är hon med. Jag måste faktist säga att hon är otroligt vacker!!! Måste plåta henne och lägga ut i mitt album. Två hanar verkar uppvakta henne med. Pigeonhanen och en av melon hanarna. Återstår att se vart det barkar...