Det är skrämande att sitta och läsa aftonblatet. Idag, åter igen, har ett barn blivit påkört/överkört. Vart var föräldrarna? En 1 årig liten baby på vift. Det gör så ont att läsa om sådanna tragedier. Jag ser på min 6 månaders son och ryser. Tänk om det hände mig!! Jag skulle gå under av sorg.

Man läser mer och mer om våldets framfart i Sverige. Vågar jag lämna min dotter på dagis utan att någon okänd människa kliver in, våldtar och hugger ner henne? Eller att läsa om hur gravida kvinnor eller kvinnor med barnvagnar med endast någon månad gammalt barn, blir våldtagna? Vart fan går gränsen i huvudet på den person som gör något sådant?!

Jag, som nu setat ensam mitt i urskogen med 2 barn för att min man tävlar i Norrköping, känner mig inte ens säker i mitt egna hem. De jävla galningarna invaderar tom ens hem!!

Och lagarna är klena och nästan ett stort skämt i mångas fall. Manen som kränkte frun går fri efter någon månad. Den misshandlade personen får sitt fall nerlagt efter endast en månad.. Det fanns ju inte tillräckligt med bevis... Carola kör 160km/h och får gå utan böter!! Kungen får rondell döpt efter sin framfart... listan är fööööör lång.

Nej... Sverige sjunker mer och mer i skitens träsk. Tror det snart är omöjligt att reda ut allt skit pga alla besparingar som görs.